Aalto Aesthetics

la 2.11. kello 18.00 - kello 22.00

Aalto Aesthetics Lakeuden Risti

Aalto-keskus

Lakeuden Ristissä koetaan ainutlaatuinen ilta klo 18 alkaen, kun koko kirkon sisätila projisoidaan videotaiteella. Äänitaiteen kentällä toimiva Touko Santamaa suunnittelee tilaan sopivan ääniteoksen. Lisäksi kuullaan ambient-musiikkia, jota ovat esittämässä Ringa Manner ja Rasmus Hedlund. Aalto Aesthetics tapahtumassa järjestetään mielenkiintoista tapahtumaa koko Aalto-keskuksen alueella.

Aalto Aesthetics on marraskuussa 2019 järjestettävä ilmaistapahtuma, jossa Seinäjoen ylväs ja funktionalistisen arkkitehtuurin perinteitä vaaliva Aalto-keskus valjastetaan monipuolisesti aisteja kutkuttavaksi tapahtuma-areenaksi.

Tapahtuma koostuu valotaiteesta, rohkeista musiikkiteoksista ja lähialueen ruokakulttuurista, joissa toteutus noudattaa Alvar Aallon estetiikkaa. Tapahtuman keskeisenä tehtävänä on tarjota yhdenvertaisia ja korkeaprofiilisia elämyksiä tasa-arvoisesti.

Lakeuden Ristissä koetaan ainutlaatuinen ilta klo 18-22, kun koko kirkon sisätila projisoidaan videotaiteella. Lisäksi kuullaan ambient-musiikkia, jota ovat esittämässä Ringa Manner ja Rasmus Hedlund. Lisäksi äänitaiteen kentällä toimiva Touko Santamaa suunnittelee tilaan sopivan teoksen. Myös kirkon päätyseinä tullaan valaisemaan kokonaan videotaiteella.

Valtuustosalissa on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia Alvar Aallon ympäristössä Äärellä Kuppi+Kattila -ravintolan toteuttamasta makuelämyksestä.

Aallon kirjastossa toteutetaan kahvila ja myös nuorten kauhukuunnelma.

Seinäjoen oppaat järjestävät illan aikana kaksi opastettua kierrosta Aalto- keskuksessa, joihin on mahdollista varata paikka. Opaskierroksille on rajattu määrä paikkoja.

Tapahtumaa on tukemassa Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen Energia ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiö.

Tapahtuman toteuttamisesta vastaa Selmu ry.

Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat Seinäjoen kulttuuritoimi, Seinäjoen kaupunginkirjasto, Seinäjoen seurakunta, Into Seinäjoki, Äärellä Kuppi+Kattila, Luova Tehdas ja Isle Art Industries.

Tykkää ja jaa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/476455879599461/

Seuraa Instassa: @aaltoaesthetics

 

 

Facebook


Järjestäjä

Selmu ry