Kahvit, keskustelut ja kirjallisuus


Seinäjoen seurakunnassa kokoontuu ryhmiä, joissa keskustellaa eri aihepiireistä. Runopiirissä analysoidaan runoja ja harjoitellaan esiintymistä hengellisen runouden parissa, kun taas Porinapiirissä viihdytään vapaamuotoisemman keskustelun merkeissä. 

Runopiiri

Runopiiri kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin kello 16 Seinäjoella seurakuntakeskuksessa. Ota mielirunojasi mukaan, tai tule muuten vaan. Jaamme kokemuksiamme, opimme toisiltamme ja tutustumme runoilijoiden elämäntarinoihin. Mukaan ryhmään voi tulla koska vain.

Porinapiiri

Naisten porinapiiri tiistaisin Nurmon seurakuntakodilla klo 18-20. Porinapiirin kokoontumiskerrat syksyllä 2020 ovat 6.10.,3.11. ja 1.12. Keskustelua kaikenikäisten naisten kesken iltakahvin merkeissä aina silloin kuin itselle sopii.

Miesten ilta

Miesten illat kokoavat kuukausittain noin 200 miehen joukon Seinäjoen alueella. Miesten illoissa on vierailtu esimerkiksi Etelä-Pohjanmaa alueen yrityksissä. Iltojen teema vaihtelee kokoontumispaikan mukaisesti. Joka kerralla julistetaan evankeliumia ja lauletaan virsiä. Illat ovat maksuttomia ja kaikki miehet ovat tervetulleita mukaan. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Syksyn 2020 Miesten illat päivittyvät verkkosivuillemme syyskuun aikana. 

Miesten kamari

Miesten kamarissa keskustellaan päivän polttavista aiheista ja tietokilpaillaan. Ryhmä kokoontuu Hyllykamarilla, Hyllykallion seurakuntakodilla. Miesten kamarin toiminta on toistaiseksi tauolla.