Rytmis ja Kirkkorytmis

Rytmiksessä lauletaan ja musisoidaan, ja se on tarkoitettu 0–2-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Törnävän kirkossa järjestettävä Kirkkorytmis sen sijaan on perherytmis, joka on suunnattu noin 3–5-vuotiaille lapsille perheineen. Kirkkorytmis toteutetaan kahdessa jaksossa ja ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen.

Rytmis

Rytmiksen tavoitteena on lisätä vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta. Rytmiksessä lauletaan, musisoidaan, körötellään ja hiljennytään. Muskarin kaltaisessa Rytmiksessä laulut vaihtelevat lastenlaulujen ja -virsien välillä. Toiveita lauluista voi myös esittää ohjaajille.

Rytmis kestää noin 30 minuuttia ja se on maksutonta toimintaa. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. 

Ryhmät on tarkoitettu 0–2-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa ja myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. 

 

Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ei ole arkipyhäpäivinä.

Toiminta päättyy viikolla 24.

Kirkkorytmis

Kirkkorytmis on perherytmis, joka on suunnattu noin 3–5-vuotiaille lapsille perheineen. Se on perheen yhteinen harrastus, joka toteutetaan kahdessa jaksossa. Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen.

Yhteen jaksoon otetaan ilmoittautumisten mukaan noin kahdeksan perhettä ja ryhmä on koko jakson ajan sama. Vapaita paikkoja voit tiedustella koko toimintakauden ajan lastenohjaajilta.

Kirkkorytmis on keskiviikkoisin kello 17.30.

Viimeinen kerta on yhdessä rakennettu jumalanpalvelus eli rytmiskirkko, joka on avoin kaikille. Rytmiskirkon jälkeen voi vapaasti tutustua kirkkotilaan yhdessä lastenohjaajien, papin, kanttorin ja suntion kanssa.

  • Jakso 2: 18.1.-10.5.2023.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Kirkkorytmiksestä voit kysyä halutessasi lisätietoja lastenohjaajilta: Pauliina, puhelimitse numerosta 044 580 6645 ja sähköpostitse pauliina.viertola@evl.fi. Päivi, puhelimitse numerosta 040 688 1485 ja sähköpostitse paivi.pohjoisaho@evl.fi