Käsityöt

Tue lähetystyötä aloittamalla harrastus käsityön parissa. Käsitöitä lähetetään suoraan tarvitseville tai myydään Seinäjoen seurakunnan Lähetyssoppi-myymälässä, jonka tuotto kohdistetaan lähetystyölle. Voit myös lahjoittaa itse tekemiäsi käsitöitä Lähetystyöhön. Käsityöryhmät ovat vapaaehtoisten järjestämää toimintaa Seinäjoen seurakunnassa.

Käsityöryhmät Seinäjoen seurakunnassa

Käsityöpaja Seinäjoella

Käsityöpaja kokoontuu kerran kuussa kuukauden toisena keskiviikkona Seinäjoella Kismuksessa osoitteessa Kalevankatu 12 B. Käsityöpajassa opitaan uusi käsityötaito joka kerta. Käsityöpajaan voi tulla tekemään myös omia käsitöitä tai tehdä käsitöitä Lähetystyön hyväksi omilla tarvikkeilla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Käsityökamari Nurmossa

Käsityökamari kokoontuu kerran viikossa Hyllykallion seurakuntakodilla. Käsityökamariin voi tulla oman aikataulun mukaan. Käsityökamarissa voi tehdä omia käsitöitä tai tehdä käsitöitä Lähetystyön hyväksi tarjolla olevista langoista ja malleista. Ota mukaan omat tarvikkeet tai tee diakoniatyön langoista myyntituotteita. Toiminta on toistaiseksi tauolla. 

Käsityökahvila Peräseinäjoella

Käsityökahvila kokoontuu kerran viikossa maanataisin kello 13.30 Peräseinäjoella seurakuntatalolla. Käsityökahvilassa voi tehdä omia käsitöitä tai tehdä käsitöitä Lähetystyön hyväksi tarjolla olevista langoista ja malleista. Paikalle voi kahvilaan voi tulla myös juttelemaan ystävien kanssa kahvikupin ääreen. Halutessasi voit lahjoittaa kahvirahan Lähetystyön hyväksi. Käsitöiden teon ja kahvittelun lomassa vietetään usein hartaustuokio ja pidetään taukojumppa.

Pipopiiri Ylistarossa

Pipopiiri kokoontuu kerran kuussa Ylistaron seurakuntatalon tiloissa. Pipopiirissa neulotaan nuttuja, myssyjä ja peittoja Tansaniaan. Ylistaron kappeliseurakunnan entinen nimikkolähetti Leena Pasanen asuu edelleen Tansaniassa osan vuodesta ja tekee siellä vapaaehtoistyötä. Käsitöitä lähetetään 4–5 kertaa vuodessa Ilembulan sairaalaan, jossa Leena jakaa käsityöt sairaalan keskosille ja muille tarvitseville. Piiriläiset maksavat pakettien postittamisen yhteisestä kolehtikassasta.