Untamalan kuoro

Untamalan kuoron harjoitukset tiistaisin tarvittaessa Ylistaro seurakuntatalo

Paikka: Ylistaron seurakuntatalolla joka kuukauden kahtena ensimmäisenä maanantaina, muina maanantaina harjoitukset ovat Untamalan yhteistalolla.
Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Untamalan kuoro on perustettu vuonna 1922 ja se on maamme vanhin körttikuoro. Neliäänisesti laulavassa kuorossa on parisenkymmentä harrastajaa. Olisi mukava saada uusia laulajia riveihin, jotta monikymmenvuotinen perinne säilyisi! Tällä hetkellä ikäjakaumamme on 22–82 vuotta, joten yläkoululaisista vanhempaan väkeen kaikki laulutaitoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Untamalan kuoro harjoittelee joko Untamalan yhteistalolla ja Ylistaron seurakuntatalolla kerran viikossa tiistai-iltaisin. Harjoitukset alkavat klo 18.30 ja kestävät kerralla noin kaksi tuntia.

Ohjelmisto koostuu Siionin virsistä, wanhan virsikirjan virsistä sekä muista hengellisistä lauluista. Esiinnymme hengellisissä tilaisuuksissa, Herättäjän seuroissa ja jumalanpalveluksissa avustajana. Kuoroa johtaa Maija Laasala.

Untamalan kuorolla on oma blogi, josta löytyy mm. tulevat esiintymiset sekä tärkeimmät yhteystiedot. Halutessaan laulajaksi voit ottaa yhteyttä kuorolaiseen tai johtajaan ja lähteä mukaan!

Seinäjoen seurakunnan kuorot ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä: Maija Laasala, 040 730 1161, untamalankuoro@gmail.com