Raamattuopetus

Raamattuopetuksessa kokoonnutaan yhteen, luetaan raamatttua, sekä keskustellaan ja tulkitaan raamatun kertomuksia. Seinäjoen seurakunnassa kokoontuu erilaisia ryhmiä, joista jokainen voi valita itselleen mieluisimman. 

Raamattupiirit

Raamattupiiriin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Aikaa on yleensä myös keskustelulle ja rukoukselle. Raamattupiirin keskustelussa voi olla aktiivisesti mukana tai kuunnella hiljaa. Raamatun lukeminen yhdessä on mielenkiintoisten löytöjen ja oivallusten tekemistä.

Yhdessä sanoin ja sävelin

Kansan Raamattuseura ja Seinäjoen seurakunta järjestävät iltoja, joihin kuuluu raamattuopetusta, rukousta ja mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Iltojen ilona myös lauletaan yhdessä. Mielenkiintoisesta opetuksesta vastaa Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijä Olli Seppänen. Illat juontaa Raili Kaataja ja musiikissa vaihtelevat eri henkilöt. Iltojen tarkoitus on, että voisimme rohkaista toisiamme luottamaan Jumalan huolenpitoon elämässämme kaikenlaisten kipujen ja ahdinkojen keskellä ja siihen, mitä meille Raamatussa Jeesuksesta ja taivaallisen Isän armosta opetetaan. Usein opetukset ovat yhden tai kahden illan kokonaisuuksia, joihin pääsee hyvin mukaan, sillä alussa on pieni kertaus edellisestä raamattutunnista, jos aihe on kaksiosainen. RYhmä kokoontuu Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa yleensä kuukauden viimeisenä torstaina kello 18.30.  Lisätiedot Raili Kaataja, puhelinnumero 050 363 8129 tai Pirjo Rautio, 040 512 7286.

Kansanlähetyksen Kohtaamispaikka Seinäjoella

Kohtaamispaikat ovat koko perheen tilaisuus. Keskeisinä sisältöinä on raamattuopetus, rukous, ylistys ja yhteys. Tärkeä osa toimintaa ovat kirkkokahvit, joka on hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin ja lisätä yhteisöllisyyttä samanhenkisten ihmisten kanssa.  Kokoontuminen Seinäjoen seurakuntakeskuksessa tai Soukkajoen toimintakeskuksessa sunnuntaisin klo 17. Lisätiedot Eetu Airevuo sähköpostitse eetu.airevuo@sekl.fi  tai puhelimitse numerosta 045 3217 271. Eetu toimii Seinäjoen aluevastaavana, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetyksessä.