Jukka Salo

Jukka Salo on Seinäjoen seurakunnan kirkkoherra.


Missä meet?

26.9.2014

Näin taitaa aika moni puhelu alkaa, kun kysymme missä ihminen on. Tätä kysymystä voisi seurakuntamme laajaa toimintaa ajatellen muotoilla toisella tavalla: "Mihin meet"?

Seinäjoen seurakunnan toiminta tarjoaa hyvin monenlaisia mahdollisuuksia. Näitä on löydettävissä alueellisesti, ikäryhmäjaotuksen perusteella tai kiinnostuksen pohjalta. Tässä seurakunnassa on tarjolla kaupunkiseurakunnan uudenlaisia toimintoja ja toisaalta myös perinteisiä maaseudun vahvoja työmuotoja. Seinäjoen alueseurakunta, Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kappeliseurakunnat ovat täynnä monipuolista toimintaa ja seurakuntaelämää. Sinä voit osallistua joko säännölliseen ja jatkuvaan toimintaan tai osallistua johonkin yksittäiseen tilaisuuteen tai tapahtumaan. Tärkeää on, että löydät itsellesi ja omaan elämäntilanteeseesi sopivan paikan seurakunnassa.

Seurakuntamme työn monipuolisuudesta ja niiden sisällöistä löytyy tietoa näiltä nettisivuilta. Rohkaisen sinua etsimään, kokeilemaan, kyselemään ja antamaan palautetta.

Seurakuntaelämämme monimuotoisuuden ja sisällön kuvaamiseen sopii hyvin seuraavan laulun sanat.

"On sängyn päälle levitetty tilkkutäkki suuri. Nuo monenlaiset kauniit värit yhteen sopii juuri. Hei halleluja! Una sancta, yksi pyhä yhteinen, yksi pyhä yhteinen." - Jaakko Löytty, Tilkkutäkki