Käsityöpaja

Käsityöpaja on tarkoitettu kaikille käsitöistä kiinnostuneille ja pajassa sinulla on mahdollisuus oppia jokin uusi käsityötaito joka kerta.

Käsityöpajassa on opeteltu tekemään mm. villasukan kantapää, lapanen, kirkkorasat, vauvan myssy, hartiahuivi, virkattu lakki ja virkattu pääsiäismuna.

Käsityöpajaan voit toki tulla tekemään myös omaa keskeneräistä käsityötäsi hyvään seuraan. Paja on maksuton, mutta tarvikkeet jokainen tuo itse mukanaan. Käsityöpajaan voit tulla mukaan ilman erillistä ilmoittautumista, oman aikataulusi mukaan päivän mittaan. Käsityöpajassa kuulet myös Lähestyssopen ja lähetystyön ajankohtaisia kuulumisia.

Pajan ohjaajina toimivat seurakuntalaiset, jotka työskentelevät myös Lähetyssopella. Halutessasi voit valmistaa jonkun oppimasi tuotteen myytäväksi Lähetysoppeen lähetystyön hyväksi. Lähetyssoppi on Seinäjoen seurakunnan pieni kauppa Matti Visannin kujalla, jossa myydään käsitöitä lähetystyön hyväksi. Lähetyssopella myytäviä tuotteita on esillä ja myytävänä myös Cafe Kismuksessa.

Kokoonnumme joka kuun toinen keskiviikko syys-toukokuun aikana Cafe Kismuksen rippikoululuokassa klo 12–15. Sisäänkäynti on kahvilan pääovesta ja rippikoululuokka sijaitsee kahvilan perällä.

Vastaavia ryhmiä kokoontuu mm. Nurmon kappeliseurakunnassa Käsityökamari, Peräseinäjoen kappeliseurakunnassa Käsityökahvila ja Ylistaron kappeliseurakunnassa Pipopiiri.

Paikka: Kismus (Kalevankatu 12, Seinäjoki)

Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

 

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Seinäjoen alueseurakunta
Lähetys
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki