Kesätyöhaku avoinna 20.1.-5.3.2021

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana kesätyöpaikat nuorille. Hakijan tulee olla vähintään 16-vuotias. Hae kesätöitä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella.

Seurakunnassa on kesätyöpaikkoja nuorille Törnävän, Nurmon ja Ylistaron hautausmailla, Lähetyssoppi myymälässä Matti Visannin kujalla, kahvilatyöntekijä-kirkon oppaana Lakeuden Ristissä sekä kirkon oppaina Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkoissa.

Kaikissa tehtävissä ensimmäistä kesää työskentelevillä palkka on vähintään 7,36 €/tunti. Hakuaika 20.1.-5.3. klo 15. Hae KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Valinnat tehdään maaliskuun aikana.

Kesätyöpaikat 2021

Hautausmaa- ja puistotyöt

Työ seurakunnan hautausmailla ja puistoissa on vaihtelevaa ulkotyötä. Hautausmaa- ja puistotöihin on haettavissa pääsääntöisesti kuukauden pituinen työjakso, työntekijöitä haetaan myös 2-3 kk jaksoille touko-elokuulle. Työaika on ma-pe, 38,25 h/viikko. Valitse hakulomakkeessa mille hautausmaalle haet töihin. Kerro hakemuksessa lisäksi, mille ajalle ensisijaisesti haet töihin. 

Myyjiä Lähetyssoppi-myymälään

Lähetyssoppi on pieni kauppa, jossa myydään seurakuntalaisten eri materiaaleista tekemiä käsitöitä. Työ on asiakaspalvelua, tuotteiden myyntiä ja seurakuntalaisten kohtaamista. Käsitöitä harrastavalla tämä työ on kuin unelma, sillä sinun tulee myös kutoa tai ommella myyntituotteita Lähetyssopelle. Työ on itsenäistä, säännöllistä ja tarkkuutta vaativaa. Hoidat päivittäin kaupan avauksen, sulkemisen ja tilitykset päivän päätteeksi. Kaupan siisteys ja tuotteiden hinnoittelu ja järjestely kuuluvat myös työhön.

Työn kesto on noin yksi kuukausi, joko 1.-30.6. tai 1.-31.7., työ tehdään työparin kanssa. Työaika on ma - pe klo 10-17, 35 h/viikko. Kerro hakemuksessasi käsityötaidoistasi ja siitä, miksi olisit hyvä työntekijä Lähetyssopelle. Kerro myös onko lähetystyö sinulle tuttua. Mainitse lisäksi, kumpi kuukausi sopii sinulle paremmin.

Kahvilatyöntekijä-opas Lakeuden Ristiin

Hakijalta odotetaan kielitaitoa, hygieniapassia, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tilannetajua. Kielitaito on tarpeen, koska työssä kohdataan ja opastetaan ympäri maailmaa tulevia turisteja. Oppaana ja Mission Cafen työntekijänä edustat ev.lut. seurakuntaa. Kirkon aulassa on mahdollisuus kahvitella ja vastaat työssäsi siitä, että kahvila on toimiva ja siisti. Asiakaspalvelu, kahvinkeitto, jäätelönmyynti ja tilitykset päivittäin kuuluvat tehtävääsi sekä vahtimestarien avustaminen kirkossa tarpeen mukaan.

Kahvilatyöntekijä-opasta haetaan Lakeuden Ristiin 9.6.-15.8 väliselle ajalle. Työaika on klo 10.30-17.15, viikkotyöaika 20-38,25 h/viikko. Työskentely tapahtuu työparin kanssa. Kerro hakemuksessasi millä kielillä pystyt esittelemään kirkkoa ja seurakuntaa. 

Kirkon oppaita

Kirkon oppaan tehtäviin kuuluu oppaana toimiminen ja päivystäminen kirkossa, vahtimestaritehtäviä yhdessä vahtimestarin kanssa ja itsenäisesti, kirkon siivous sekä muut vahtimestarin osoittamat tehtävät. Kirkon oppaita haetaan Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkoihin. Nurmon kirkkoon haetaan kahta opasta, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkoihin yhtä yhteistä opasta. Mikäli siis haet Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkojen oppaaksi, sinun tulee pystyä kulkemaan itsenäisesti kirkkojen välillä. Kilometrikorvaus maksetaan. Opas työskentelee pääsääntöisesti kaksi päivää viikosta Peräseinäjoella ja kolme Ylistarossa. Hakijalta odotetaan työhön tarttuvaa otetta, vastuullista asennetta ja halua opetella uusia tehtäviä.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 11-18, viikkotyöaika 20-38,25 h/viikko. Valitse hakulomakkeessa mihin kirkkoon haet töihin.


Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoilla harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja. Ota yhteyttä henkilöstöpäällikkö heli.lavila@evl.fi.

 

Tervetuloa Kesätyöpaikkojen tutustumispäivään 24.2. klo 12-16. 

Päivän aikana voit vapaasti käydä tutustumassa seurakunnan kesätyöpaikkoihin ja esimiehiin, sekä kysyä kesätöihin liittyviä kysymyksiä. Voit vierailla Törnävän ja Nurmon hautausmaiden huoltorakennuksilla, Lähetyssopessa sekä Lakeuden Ristin kirkossa. 

Kesätyöpaikkojen tutustumispisteet:

  • Hautausmaa- ja puistotoimisto
    Törnävän hautausmaa, Ruukintie 163, 60200 Seinäjoki
    Nurmon hautausmaa, Nurmonjoentie 17 , 60550 Nurmo
  • Lähetyssoppi: Matti Visannin kuja 15 B, 60100 Seinäjoki
  • Lakeuden Risti: Koulukatu 24 , 60100 Seinäjoki

Noudatamme Aluehallintoviraston määräyksiä. Käytäthän tiloissamme maskia ja tulethan paikalle ainoastaan terveenä, huolehtien turvaväleistä sekä käsihygieniasta. 

 

Koristeellinen