Lähetyksen blogi

Alta löydät linkit uusimpiin blogikirjoituksiin. Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan blogeihin kokonaisuudessaan.

Tiina Harjun uutiskirje 2/2019

22.5.2019 | TIINA HARJU

Täällä Gaboronessa koleat talvikelit ovat saapuneet aivan viime öiden myötä. Onnekseni paljon myöhemmin kuin viime vuonna. Lämpötila on tippunut öisin alle +10 asteen. Se tarkoittaa, että taloissa on koleaa. Ulkona päivällä on lämmintä, jopa hetken aikaa +26 astetta. Avonaisten ikkunoiden kautta lämpöä virtaa ilokseni hiukan sisätiloihin, kunnes auringon laskiessa ikkunat on syytä vikkelään sulkea. Lue lisää »


Orpokoti-, lapsi- ja naistyö Keniassa: ystäväkirje 3/2019

5.2.2019 | MARJA OCHIENG

Matkustin kotimaankaudelle pääsiäiseksi ja sain heti ihastella Suomen kaunista kevättä. Kisumun lämpötila oli koko alkuvuoden yli +30 astetta. Oli hienoa tulla sieltä vähän viileämpään ilmaan. Takanani on jo paluukeskustelu työnantajan kanssa ja paluuseen liittyvät terveystarkastukset. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla nämä vuodet Keniassa suhteellisen terveenä. Lue lisää »


Ruotsaloiden uutiskirje 1/2019

15.4.2018 | PIA JA TERO RUOTSALA

Perhekeskuksen kuulumisia: Olemme pitkään Viron kirkossa valmistelleet organisaatiomuutosta ja vihdoin helmikuussa Viron Kirkkohallituksen täysistunnossa luotiin säätiö perheneuvontaa varten. Olemme johtoryhmän kanssa myös pitkään etsineet tilalleni paikallista johtajaa ja useiden testauksien jälkeen Tarton yksikössä perheneuvojana työskennellyt Signe Uustal ilmoitti kiinnostuksestaan. Lue lisää »


Merja Kramsun ystävä- ja uutiskirje 1/2019

4.4.2019 | MERJA KRAMSU

Kulunut talvi koitteli jalankulkijoita oikein kunnolla tänä vuonna, ainakin Pietarissa. Pakkanen ja sula vaihtuivat ja välillä tuli lunta ja välillä vettä. Luistelimme kuka mitenkin töihimme varojen liukastumista ja myöskin katoilta tippuvia jääpuikkoja. Minut pelasti naapureiden ylijäämäpari nastapohjia. Niiden avulla selvittiin mukavasti. Monet kanssakulkijat katsoivat niitä kateellisina ja kyselivät mistä olin ne hankkinut! Ehkäpä tässä olisi oiva liikeidea: Piikkejä Pietarin Poluille OY! (PPP!) Lue lisää »


Internet-lähetystyö Japanissa: lähettikirje 2/2019

1.4.2019 | TIINA LATVA-RASKU

Joskus hätkähtää sitä miten nopeasti vuodet vierivät. Näin kävi, kun Tokion Musashinon seurakunnan “pieni pyhäkoululaisemme” otti yhteyttä. Hän on nyt 19-vuotias nuori nainen, asuu Hiroshimassa ja opiskelee musiikkia yliopistossa. Kuvasta hänet kyllä heti tunnistin, vaikka emme ole tavanneet pitkään aikaan. Tuntui mukavalta, kun hän ja hänen äitinsä lähettivät viestiä. Lue lisää »


Mirjam Harjun lähettikirje 1/2019

23.2.2019 | MIRJAM HARJU

Uusi vuosi on jo ehtinyt pitkälle. Uusi vuosilukukin tulee kirjoitettua ihan itsestään. Ilma on pikku hiljaa alkanut lämpenemään päivisin, vaikka kylmiäkin päiviä edelleen on. Kirsikankukka-aikaa odotellaan jo. Lue lisää »


Uzirpurin koulutuskeskus: uutiskirje lokakuu 2017

Lokakuu 2017 | UZIRPURIN KOULUTUSKESKUS

Keväisessä Uzipurin koulutuskeskuksen uutiskirjeessä kerroimme Suomen ulkoministeriön kielteisen päätöksen aiheuttamasta pettymyksestä. Kylväjän yhteistyökumppani BLM-F:n vuonna 2017 aloitettavaksi suunniteltuja hankkeita ei voitukaan toteuttaa suunnitellulla tavalla. Lue lisää »


Lue lisää Seinäjoen seurakunnan lähetystyöstä >>