Lähetyksen blogi

Alta löydät linkit uusimpiin blogikirjoituksiin. Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan blogeihin kokonaisuudessaan.

Ruotsaloiden uutiskirje 2019

15.10.2019 | PIA JA TERO RUOTSALA

Uzirpurin koulutuskeskus: uutiskirje lokakuu 2019

Lokakuu 2019 | UZIRPURIN KOULUTUSKESKUS

Internet-lähetystyö Japanissa: lähettikirje 3/2019

12.6.2019 | TIINA LATVA-RASKU

Alkukesän vehreys saa hyräilemään virttä 572: "Taas kukkasilla kukkulat, oi Herra, kaikki vyötät..." Luonnosta nauttimisen lisäksi kesään kuuluu oleellisesti hengelliset kesäjuhlat. Valtakunnallinen Evankeliumijuhla kutsuu tällä kertaa Poriin 28.-30.6. teemalla "Valo voittaa". Minulla on alkanut nyt kesäkuussa uusi kolmivuotinen työkausi. Lue lisää »


Mirjam Harjun lähettikirje 2/2019

7.6.2019 | MIRJAM HARJU

Kevät hujahti kovaa vauhtia tänne saakka. Täällä riittää jo lämpöä ja sadekausi kolkuttelee ovella. Kevääseen on kuulunut tällä kertaa myös jäähyväisiä, vaikka kyllä joitain uusia tuttavuuksiakin. Monenmoista tapahtumaa on ehtinyt olla. Lue lisää »


Tiina Harjun uutiskirje 2/2019

22.5.2019 | TIINA HARJU

Täällä Gaboronessa koleat talvikelit ovat saapuneet aivan viime öiden myötä. Onnekseni paljon myöhemmin kuin viime vuonna. Lämpötila on tippunut öisin alle +10 asteen. Se tarkoittaa, että taloissa on koleaa. Ulkona päivällä on lämmintä, jopa hetken aikaa +26 astetta. Avonaisten ikkunoiden kautta lämpöä virtaa ilokseni hiukan sisätiloihin, kunnes auringon laskiessa ikkunat on syytä vikkelään sulkea. Lue lisää »


Orpokoti-, lapsi- ja naistyö Keniassa: ystäväkirje 3/2019

5.2.2019 | MARJA OCHIENG

Matkustin kotimaankaudelle pääsiäiseksi ja sain heti ihastella Suomen kaunista kevättä. Kisumun lämpötila oli koko alkuvuoden yli +30 astetta. Oli hienoa tulla sieltä vähän viileämpään ilmaan. Takanani on jo paluukeskustelu työnantajan kanssa ja paluuseen liittyvät terveystarkastukset. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla nämä vuodet Keniassa suhteellisen terveenä. Lue lisää »


Ruotsaloiden uutiskirje 1/2019

15.4.2018 | PIA JA TERO RUOTSALA

Perhekeskuksen kuulumisia: Olemme pitkään Viron kirkossa valmistelleet organisaatiomuutosta ja vihdoin helmikuussa Viron Kirkkohallituksen täysistunnossa luotiin säätiö perheneuvontaa varten. Olemme johtoryhmän kanssa myös pitkään etsineet tilalleni paikallista johtajaa ja useiden testauksien jälkeen Tarton yksikössä perheneuvojana työskennellyt Signe Uustal ilmoitti kiinnostuksestaan. Lue lisää »


Merja Kramsun ystävä- ja uutiskirje 2/2019

27.6.2019 | MERJA KRAMSU

"Ettekö te, tytöt, pelkää täällä Pietarissa?"

Tämän kysymyksen esitti minulle ja Päivi-ystävälleni komea, pitkä mies Pyhän Marian kirkon yläkertaan raivatussa Inkerin kirkon kansliassa 1990-puolivälissä Pietarissa. Olimme turisteina Pietarissa, kaupungissa, jossa nuorena opiskelija oli kesäisin töissä 1980-luvulla. Nyt halusin näyttää kaupunkia ystävälleni.  Lue lisää »


Uzirpurin koulutuskeskus: uutiskirje lokakuu 2017

Lokakuu 2019 | UZIRPURIN KOULUTUSKESKUS


Lue lisää Seinäjoen seurakunnan lähetystyöstä >>