Lähetyssoppi

Matti Visannin kuja 15 B (ent. Puistopolku 15), 60100 Seinäjoki
044 751 0319
(06) 418 4240

Avoinna ma–pe klo 10–17, elokuun suljettu

Lähetyssoppi

Lähetyssoppi on lähetystyön vapaaehtoisvoimin ylläpitämä myymälä, jossa on tarjolla mm. laadukkaita lahjatavaroita, korkealaatuisia käsitöitä, itse valmistettuja kortteja, SLS:n materiaalia, teetä ja amppeleita.

Lähetyssoppi ottaa mielellään vastaan lahjoituksina mm. villasukkia, lapasia, pipoja, kaulahuiveja, "kynsikkäitä", tyynyliinoja, mattoja, poppanoita, kortteja, nukkeja, puukäsitöitä, kukkatelineitä, jakkaroita, puuleluja, kirjatelineitä, talouspaperi- ym. telineitä ja villalankaa. Lahjoitustavaroiden tulee olla uusia ja käyttämättömiä.

Lähetyssoppeen on jokainen tervetullut. Lähetyssopelle ostoksille kannattaa tulla käymään, jos haluaa tehdä näin lähetystyötä tai tarvitsee mökkituliaisia, lahjaa, laadukkaita lapasia, villasukkia, huovutettuja lakkeja tai muuta taidokasta käsityötä.

Tilaan on esteetön kulku vaunuilla ja pyörätuolille. Tila toimii myymälänä ja takahuoneessa kudotaan mm. mattoja.

Matti Visannin kuja on Puskantien poikki menevä kävelykatu. Lähetyssoppi sijaitsee aivan Ruokapankin vieressä. Parkkipaikat löytyvät parhaiten Anttilan kauppakeskuksen takaa.

Tervetuloa piipahtamaan!


Tapahtumat

ti 30.4. klo 12.00

Matti Visannin kuja 15 B (ent. Puistopolku 15), 60100 Seinäjoki

Varaus (Sima ja munkki myyjäiset)

Vapun aaton Sima ja munkki myyjäiset Lähetyssopella.
Tuoreita munkkeja ja simaa, niin kauan kuin vapaaehtoisvoimin valmistettuja tuotteita riittää. klo 12 alkaen Lähetyssopella