Lankarin leirikeskus

Kourantie 122 , 60640 Isokoski
044 751 0092 (majoitustila), 044 763 6320 (keittiö)
(06) 418 4390 (emäntä)

Avoinna tilauksesta ympäri vuoden

Lankarin leirikeskus

Seinäjoen seurakunnan leirikeskusten omat sivut osoitteessa www.leirikeskuspalvelut.fi.

Lankari on leirikeskus Nurmonjoen rannalla. Asiakkaiden käytössä ovat viihtyisät ja nykyaikaiset majoitus- ja kokoustilat sekä vanha tupa. Lankari sopii hyvin leiritoimintaan sekä erilaisten tapahtumien, kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Vanhassa tuvassa voi aistia entisajan tunnelmaa ja tila sopii myös vaikkapa pienempiin perhejuhliin.

Keskus tarjoaa oivalliset tilat ryhmämatkoille, oli tarvetta sitten useamman päivän ryhmäaktiviteeteille tai pelkälle ruokailulle. Isokin ryhmä ruokailee Lankarin salissa joustavasti. Myös leireille ja leirikouluille Lankarissa on tilaa tehdä ja toimia. Toimintapaikkoja on sisällä ja ulkona.

Päärakennuksen kokoustilassa on av-varustus ja viereiseen ruokasaliin yhdistettynä kokoustilaa saadaan laajennettua. 15 km päässä Seinäjoelta sijaitseva Lankari tarjoaa siis oivalliset puitteet myös kokouksille omassa rauhassa irti arjesta. Päärakennuksen kokoustilan lisäksi käytettävissä on pienempiä tiloja ryhmätyöskentelyyn.

Tiloja vuokrataan myös seurakunnan ulkopuoliseen toimintaan. Tilaa on erityisesti talvisin arkipäivinä ja -iltoina. Tiloissa toimii myös lasten päiväkerho.

Lankarin tilan historia alkaa vuodesta 1817 Langard nimellä. Nimi suomennettiin sittemmin Lankariksi ja Lankarin suvun hallinta tilalla alkaa vuodesta 1825. Kustaa Kustaanpoika Lankari oli tilan viimeinen isäntä. Hän avioitui 58-vuotiaana vuonna 1941 ja heränneiden perinteet seuroineen jatkuivat tilalla.

Pariskunta oli lapseton ja päätti lahjoittaa omaisuuttaan Herättäjä-Yhdistykselle. Vuonna 1965 alue vuokrattiin Nurmon seurakunnalle leirikeskuspaikaksi. Tänä päivänä Lankari on ympärivuotisessa käytössä oleva nykyaikainen leirikeskus, jonka uudet tilat valmistuivat vuonna 1999.

Jokituvassa on 2–4 hengen huoneissa yhteensä 52 vuodepaikkaa (majoitus omin liinavaattein). Kolme kokoustilaa antavat puitteet monipuoliseen toimintaan. Päärakennuksen kokoustilassa on av-varustus ja 40 istumapaikkaa. Viereiseen ruokasaliin yhdistettynä tilaa on yli 100 hengelle. Jokituvan takkahuoneessa tilaa on 40 henkilölle ja rantasaunan takkahuoneessa 15 hengelle.

Lankarin asiakkaiden käytössä on:

  • peli- ja leikkikenttä
  • kota
  • n. 1,2 km valaistu pururata, jossa talvisin hiihtolatu.

Kaikkien Seinäjoen seurakunnan leirikeskuksien tiedustelut ja varaukset kootusti numerosta 06 4184 450 (Honkiniemi).

Esteettömyys

Lankarin päärakennuksessa on invaluiska pääovella ja rakennuksessa on inva-WC. Päärakennuksessa on myös induktiosilmukka, äänentoisto ja AV-välineet.

Ajo-ohje

Lankari sijaitsee noin 15 km päässä Seinäjoelta.

Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

pe 23.10.2020 klo 15.00 - su 25.10.2020 13.00 klo 13.00

Kourantie 122, 60640 Isokoski

Kunpa sinut tuntisin paremmin -parileiri

Viikonloppu parisuhteelle: rakkauden vaalimista, valmista ruokaa, yhdessäolon ja luonnon rauhaa.