Lankarin leirikeskus

Kourantie 122 , 60640 Isokoski
(06) 418 4450 (varaukset Honkiniemen varauskeskus), (06) 418 4390 (Lankari)

Avoinna tilauksesta ympäri vuoden

Lankarin leirikeskus

Tutustu Lankarin palveluihin osoitteessa www.lankari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lankarin leirikeskus sijaitsee Nurmonjoen rannalla, 15 km päässä Seinäjoen keskustasta. Asiakkaiden käytössä ovat viihtyisät ja nykyaikaiset majoitus- ja kokoustilat sekä vanha tupa. Lankari tarjoaa oivalliset puitteet leiritoimintaan ja luokkaretkille sekä erilaisten tapahtumien, kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Vanhassa tuvassa voi aistia entisajan tunnelmaa ja tila sopii myös vaikkapa pienempiin perhejuhliin.

Lankarin päärakennuksessa on invaluiska pääovella ja rakennuksessa on inva-WC. Päärakennuksen 40 hengen kokoustilassa on induktiosilmukka, äänentoisto ja av-varustus.  Viereiseen ruokasaliin yhdistettynä kokoustilaa saadaan laajennettua noin 100 hengelle.  Päärakennuksen kokoustilan lisäksi käytettävissä on pienempiä tiloja ryhmätyöskentelyyn.

Jokituvan majoitusrakennuksessa on 2–4 hengen huoneita, joissa yhteensä 52 vuodepaikkaa. Jokituvassa on myös takkahuone, jossa ryhmän on mukava viettää aikaa yhdessä.  Rantasaunalla on myös takkahuone, jossa tilaa 10-15 hengelle.

Alueen aktiviteetit:

    peli- ja leikkikenttä
    kota
    n. 1,2 km valaistu pururata, jossa talvisin hiihtolatu.

Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Honkiniemen leiri- ja kurssikeskus

Ahonniemen leirikeskus

Tapahtumat

pe 14.10. klo 16.30

Kourantie 122, 60640 Isokoski

Perheleiri Lankarissa

Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu viikonlopun mittainen leiri, joka antaa mahdollisuuden irtautua hetkeksi arkirutiineista, olla kiireettömästi oman perheen kanssa sekä osallistua yhteisiin hetkiin toisten perheiden kanssa.