Ekavauvakerhot

Ekavauvakerho on ensimmäisen lapsensa saaneiden vanhempien ja vauvojen kohtaamispaikka.

Ekavauvakerhossa vanhemmiksi tulleet voivat jakaa kokemuksia vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerhossa tehdään asioita myös yhdessä vauvojen kanssa. Ekavauvakerho on suunnattu ensimmäisen lapsensa saaneille perheille ja sen tarkoitus on tarjota tukea vanhemmille ensimmäisen vauvavuoden aikana. Ekavauvakerhoon voi tulla jo odotusaikana.

Uutuutena Vauvat verkossa -kerho. Vauvat verkossa -kerho kokoontuu sähköisesti Teams-yhteyden kautta. Kerhossa ensimmäistä kertaa vanhemmiksi tulleet voivat jakaa kokemuksiaan vauva-arjesta ja osallistua mukaviin toimintahetkiin yhdessä  vauvojen kanssa. Vauvat verkossa  kerho tuo mahdollisuuden kerhoiluun myös  silloin kun ekavauvakerhot eivät ole muuten helposti saavutettavissa. 

Kerhoon voi osallistua jo odotusaikana. Kerho ei vaadi läsnäoloa joka kerta ja uudet  osallistujat ovat tervetulleita mukaan, vaikka jakso olisi ehtinyt jo alkaa. Ohjaajina toimivat seurakuntamme lastenohjaajat. Kerhoon on sähköinen Ilmoittautuminen syyskaudelle sekä kevätkaudelle. Vauvat verkossa -kerho on maksutonta toimintaa.

Kerhojen kokoontumiset

Kerhot alkavat viikolla 33 ja päättyvät viikolla 49. Kerhotoiminta jatkuu tammikuussa. Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ei ole viikoilla 42, 9, 14 ja 15, eikä arkipyhäpäivinä.