Perheleiri

Perheleiri on koko Seinäjoen alueella asuville lapsiperheille tarkoitettu viikonlopun mittainen leiri, joka antaa mahdollisuuden irtautua hetkeksi arkirutiineista, olla kiireettömästi oman perheen kanssa sekä osallistua yhteisiin hetkiin toisten perheiden kanssa.

Valmiin ruuan lisäksi tarjolla on ulkoilua, askartelua, leikkiä, saunomista, laulu- ja satutuokioita. Päivän päätteeksi hiljennytään iltahartauteen ja leirin lopussa sunnuntaina vietetään perhemessua leirikirkossa.

Perheleirejä järjestetään sekä Honkiniemen leirikeskuksessa Ähtärissä että Lankarin leirikeskuksessa Nurmossa. Leireillä majoittaudutaan perheittäin huoneisiin, joissa on oma suihku ja WC.

Haku näille leireille alkaa noin kuukautta ennen leirin alkua sähköisesti seurakunnan verkkosivuilla tapahtumat kohdassa olevan linkin kautta.

Leirit ovat maksullisia, leirimaksu on 42€/aikuinen (kirkkoon kuulumaton aikuinen 60€), 32€/ensimmäisestä lapsesta ja seuraavista lapsista 24€/lapsi. Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta.

Perheleirit ovat vuonna 2020:

Perheleiri Lankarissa 9.-11.10. leirille haku 31.8.-27.9. Ilmoittaudu tästä. 
Perheleiri Honkiniemessä 16.-18.10. Leirille haku 31.8.-27.9. Ilmoittaudu tästä. 

Syksyn perheleirien toteutuminen varmistetaan lähempänä ajankohtaa.

 

Perheleireille ilmoittautuminen löytyy täältä: http://www.seinajoenseurakunta.fi/tapahtumat

Honkiniemen leireistä vastaa Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatus. Niistä voi tiedustella Eija Kattelukselta.

Lankarin leireistä vastaa Nurmon kappeliseurakunnan varhaiskasvatus. Niistä voi tiedustella Päivi Kaunistolta tai Antti Maunumaalta.

 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Nurmon kappeliseurakunta Seinäjoen seurakunta
Lapset
Nurmo
Kappalainen
Nurmon kappeliseurakunta
Papit
Nurmontie 3
60550 Nurmo
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Lapset
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki