Vanhan musiikin tapahtuma

Vanhan musiikin tapahtuma järjestetään Seinäjoen seurakuntakeskuksen ympäristössä seuraavan kerran 15.-17.11.2019, tapahtuman teemana on "Luomisesta täyttymykseen".

Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelmat  ja seminaari 10 €. Tapahtumapassi ovelta 40 € (ei sis. kurssia). Tämän vuoden tapahtuman ohjelman raamit löytyvät jo sivun alaosasta >>

Friikoolin messun levytys myynnissä

Friikoolin messu on ainutlaatuinen osa eteläpohjalaista kansanmusiikkia ja julkaistiin syksyllä 2018, kun Jaakko Frigårdin syntymästä tuli kuluneeksi 175 vuotta.

Friikoolin elämän viime vaiheessa syntyneet polskat ovat syvästi koetussa hengellisessä tunnetilassa sepitettyjä. Musiikista välittyy harras ja syvällinen tunnelma. Messun sanallinen sisältö rakentuu Psalmien kirjan sanomaan.

Friikoolin messun ja eteläpohjalaisia virsiä ja polskasävelmiä sisältävän levyn ”Taivaasta maan yli tuulee” on tehnyt Lakeuden Ristin kamarikuoro ja soitinyhtye. Levyn kannen kuvan on maalannut graafikko Riitta Ylinen.

Katsele upea video Friikoolin messun levytystilaisuudesta keväällä 2018:

YouTube-video

Levyä on myynnissä Seinäjoen seurakunnan kirkkoherranvirastossa (Ala-Kuljun katu 1) sekä klassisen musiikin erikoisliike Fugassa, www.fuga.fi, puh. 09 700 18251, 20 euron hintaan.

Enkeli, Vanhan musiikin tapahtuma

Vanhan musiikin tapahtuman ohjelma

Päivitetään syksyllä 2019.

Vapaa pääsy kaikkiin konsertteihin, ohjelmat  ja seminaari 10 €. Tapahtumapassi ovelta 40 € (ei sis. kurssia).

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: aikuistyö, naistyö, hiljaisuuden toiminta.