Haku ripareille

Vuoden 2019 rippikouluihin ilmoittaudutaan 6.-21.9.2018 välisenä aikana sähköisesti osoitteessa www.seinajoenseurakunta.fi. Kaikille vuonna 2004 syntyneille seurakunnan jäsenille on postitettu kotiin rippikouluesite, josta löytyy kyseisen vuoden rippikoulutarjonta ja ilmoittautumisohjeet. Mikäli et kuulu tähän rippikouluikäluokkaan, mutta haluaisit silti mukaan leirille tai olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ole rohkeasti yhteydessä! Rippikouluilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin vastaa seurakuntapastori Laura Launiala, p. 044 761 0070 / p. 040 688 1542 / laura.launiala@evl.fi

 

Avaa vuoden 2019 rippikouluesite tästä >>

Ilmoittautuessasi:

  • Tutustu huolellisesti eri vaihtoehtoihin huoltajasi kanssa ja valitse vain sinulle sopivia ajankohtia. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen sähköinen järjestelmämme sijoittaa rippikoululaiset omiin ryhmiinsä. Ryhmäjako ei tapahdu ilmoittautumisjärjestyksessä! Rippikouluryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.

 

 

  • Jos haluat käydä rippikoulusi vasta seuraavana vuonna, ilmoittaudu silti ja valitse valintaryhmistä oikea kohta "Käyn rippikouluni vuonna 2020". Näin sinulle lähetetään rippikouluesite myös tulevana vuonna.

Ohjeita ilmoittautumiseen

  • Täytä ilmoittautujan ja huoltajan tiedot huolella ja seuraa ohjeita. Täyttämiäsi tietoja säilytetään henkilötietosuolalain mukaisesti seurakunnan tietokannassa ja käytetään esim. jos ilmoittautujalle ja/tai huoltajalle lähetetään postia, sähköpostia tai tekstiviestejä. Tarkista erityisesti puhelinnumero ja sähköpostiosoite tietoja täyttäessäsi.

 

  • Valitse vähintään 4 tasa-arvoista ja sinulle sopivaa rippikoulua.  Päällekkäisten ajankohtien vuoksi voit valita seuraavista valintaryhmistä vain yhden leirivaihtoehdon. Valintaryhmä 1: H2a, H2b, H3, A1 tai A2. Valintaryhmä 2: H4, H5, H6a, H6b, A3 tai A4. Muutoin ryhmät ovat vapaasti valittavissa.

 

  • Paina ”Lähetä”–painiketta. Voit myös esikatsella lomaketta ennen lähettämistä. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautumisen onnistuttua rippikoululaisen omaan ja huoltajan sähköpostiosoitteisiin. Huom! Kahta kertaa ei voi ilmoittautua! Sähköiseen ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulupastori Tinja-Mari Lammilaan, puh. 044 761 0070.

 

  • Ilmoittautumisen lähettämisen jälkeen saat vahvistusviestin mukana kaverikoodin, minkä voit antaa yhdelle kaverillesi jos haluatte päästä samaan rippikouluryhmään. Tämän avulla järjestelmä osaa teidät automaattisesti samalle leirille.

 

Kaverikoodin käyttö

 

  • Jos olet saanut jo ilmoittautuneelta kaveriltasi kaverikoodin, syötä numerosarja lomakkeella kohtaan ”Kaverikoodi” ja klikkaa ”Hae”. Tämä toiminto luo sinun ilmoittautumislomakkeellesi samat leirivalinnat kuin kaverillasikin ja sijoittaa teidät näiden perusteella samaan ripariryhmään. Kaverikoodin käyttämisen jälkeen älä muuta leirivalintoja.

 

  • Kaverikoodin käyttämisen jälkeen täytä ilmoittautumislomakkeen muut tiedot huolellisesti.

 

  • Lähetä ilmoittautuminen. Koska olet jo käyttänyt kaveriltasi saamaasi koodia, et saa varausvahvistuksessa uutta koodia enää itsellesi. Kaverikoodia siis käyttää vain yhden kerran.

 

  • Jos toivot pääseväsi vielä jonkun kolmannen tai neljännen kaverin kanssa samalle riparille, kirjoita heidän nimensä ilmoittautumislomakkeen ”Lisätietoja” –kenttään. HUOM! Nämä ovat vain toiveita, emme valitettavasti voi taata, että myös kaikkien muiden kavereiden kanssa mahtuu samaan ryhmään. Muistathan myös, että rippikoulussa usein parasta on uusiin ihmisiin tutustuminen!


Vinkki
Alku- ja keskikesän leirit Honkiniemessä ja Lankarissa ovat olleet ruuhkaisimpia. Jos sinulle siis sopii jokin muu vaihtoehto, valitse ihmeessä se! Isompia kaveriporukoita voi olla hankala sijoitella näille leireille. Jos rippikouluryhmäsi osoittautuu ryhmäjaon jälkeen epäsopivaksi, ota yhteyttä!