Hyppää sisältöön

Bänditoiminta

Bändi-iltoja järjestetään muutamia kertoja vuodessa. Soitto alkaa lauantai-illalla klo 19 ja 20 ja yleensä illan aikana esiintyy kaksi kokoonpanoa. Bändi-illassa soittaa yleensä bändi tai kokoonpano, joka soittaa musiikkia, joka on järjestäjän mielestä sopivaa esitettäväksi seurakunnan nuorisotiloissa. Useimmat bändit esittävät omia tai toisten tekemiä gospel-lauluja. Musiikkityylit vaihtelevat dancesta metalliin.

Bändi-illat ovat tarkoitettuja kaikille nuorille ja vähän vanhemmillekin, jos musiikki on lähellä sydäntäsi. Sinun ei tarvitse olla musiikin suurkuluttaja, ahkera keikoilla kävijä tai jonkin sortin gospelfriikki tullaksesi mukaan iltaan. Voit tulla mukaan yhden kerran tai olla mukana joka kerta. Saat tykätä musiikista tai olla tykkäämättä. Bändi-illassa oleminen yhdessä kavereiden kanssa sisältää kaikki onnistuneen illan ainesosat.

Bändi-illat ovat ilmaisia.

Kiinnostaako sinua bändi-iltojen järjestäminen?

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan järjestämään iltaa, löytämään uusia haasteita vaikka mainosjulisteiden tekemisestä tai olla apuna kasaamassa äänentoisto- ja valotekniikkaa iltaa varten.  Ota rohkeasti yhteyttä ja uskalla opetella uutta tai tuo lahjasi rohkeasti käyttöön. Soitatko itse jotain kaveriesi kanssa tai onko teillä bändi? Ota yhteyttä ja kysy keikkamahdollisuutta.

Paikka: Ojalan pappila

Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro