Hyppää sisältöön

Nuorten illat

 

Nuorten illat Ylistaron Pappilassa

Nuorten iltoja järjestetään Ylistaron pappilassa, Pappilankuja 5, 61400 Ylistaro lauantaisin klo 19-21. Nuorten illat ovat ilmaisia. Pappila on lauantaisin auki klo 18-23.

Nuorten illat järjestetään lauantai-iltaisin klo 19-21.

Nuorten illassa ollaan yhdessä kaverien kanssa, tutustutaan uusiin tuttavuuksiin ja opitaan uutta.

Nuorten illat voivat olla hyvinkin erilaisia. Joskus illan aiheena voi olla itsetunto, ystävyys tai kaverisuhteet kristityn nuoren näkökulmasta, kun taas toisinaan ilta vietetään pelaamalla tai leikkimällä. Illassa voi olla opetuksellinen osuus, jossa saat opetusta tärkeistä asioista.

Nuorten illan päättää 20.30 alkava n.15min kestävä hartaus, jossa lauletaan tai kuunnellaan musiikkia, luetaan Raamattua ja rukoillaan.

Nuorten illat ovat tarkoitettuja kaikille nuorille. Nuorteniltaan saat tulla sellaisena kuin olet: mopoilija tai polkupyöräilijä, mopoautoilija tai traktorilla huristelija, lökäpöksyt tai farkut, verkkarit tai hame, tiukka nuttura tai tukka auki, lyhyt tai pitkä, poika tai tyttö, olet juuri itsenäsi tervetullut iltaan.

Nuorten illat ovat ilmaisia.

Pappila on lauantaisin auki klo 18-23. Lisätietoja Sami Nortunen, puh. 040 595 7072.

Kiinnostaako sinua nuorten iltojen järjestäminen? Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan järjestämään iltaa, löytämään uusia haasteta vaikka mainosjulisteiden tekemisestä, puhumaan tai laulamaan, opettamaan muile uutta tai heittämään työntekijöille uusia ohjelmaideoita. Ota rohkeasti yhteyttä ja uskalla opetella uutta tai tuo lahjasi rohkeasti käyttöön.


Nuorten illat Peräseinäjoella

Nuorten iltoja järjestetään Nuorisotila Dixin alakerrassa, Urheilutie 2, 61100 Peräseinäjoki joka toinen tiistai klo 18-20.30.

Illat täyttävät mukava yhdessäolo, satunnainen kokkailu, NSV:n laulaminen ja soittaminen, yhdessä pelailu ja illan teeman käsittely. Nuorten illassa vietetään myös yhteinen hartaus. Nuorteniltoihin ei ole alaikärajaa, jo ennen rippikouluikää voit tulla mukaan toimintaan. Joskus nuorten iltoja voidaan pitää muuallakin kuin Dixissä, näistä kerroista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja: Riikka Niemi, puh. 0400-875929.

Lisätiedot

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro
Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki