Hyppää sisältöön

Palveluoperaatio Saapas

Palveluoperaatio Saapas on Suomen ev.lut. seurakuntien toteuttamaa, ensisijaisesti alle 30-vuotiaisiin kohdistettua auttamis- ja sielunhoitotyötä. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Nuori kirkko ry. 

Palveluoperaatio Saapas toimii Seinäjoella nuorten keskuudessa. Isoissa tapahtumissa, kuten Provinssissa, jossa tarvitaan aikuisia, jotka katsovat että kaikki on hyvin ja aikuiset ovat valmiita keskustelemaan nuorten kanssa. Toimintaa toteuttavat toiminnasta vastaava työntekijä sekä koulutetut, yli 18-vuotiaat vapaaehtoiset. Toiminnan tavoitteena on nuorten hyvinvoinnin lisääminen, läsnäolo ja tavoitettavuus nuorille. Aikuiset ovat läsnä, tukemassa nuoren kasvua kohti aikuisuutta.

Seinäjoen Saapas tarjoaa vapaaehtoisille saapaslaisille ilmaisen koulutuksen, mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa omassa seurakunnassa sekä nuorten elämässä. Uusia saapaslaisia tarvitaan jatkuvasti. Mitä enemmän vapaaehtoisia saapaslaisia on, sen enemmän saapas voi olla läsnä nuorten elämässä. Lämpimästi tervetuloa Seinäjoen seurakunnan Saappaaseen!

Saapas on osa seurakunnan tekemää etsivää nuorisotyötä.

Palveluoperaatio Saappaan logo
YouTube-video

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki