Opiskelijoille

Seinäjoen seurakunnan oppilaitospastorina toimii Aila Orsila Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloissa Framilla. 

Höpötystä

Maanantai-ilta kello 17-19 Kismuksessa on varattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Höpötystä –illat ovat kaikille avoimia ja ltaan voi tulla mukaan omaan tahtiin silloin kun pääsee. Illoissa keskitytään leppoisaan yhdessäoloon ja toisinaan kokataan yhdessä. Illoissa voi harjoitella myös kutomista. Mukana on paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja mukana on eri uskontokunnista tulevia ihmisiä. Perusajatus on, että erilaisuus on rikkautta. 

Hävikki-iltapalat

Nuorille aikuisille suunnattuja Hävikki-iltapaloja järjestetään kerran kuussa kello 17-20 Seinäjoella Kismuksella osoitteessa. Hävikki-iltapalan ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää ja lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Iltapala on ilmainen ja osallistumalla iltapalalle osallistut ekotekoon, jolla pyritään vähentämään ruokakauppojen hävikkiruokaa. Kukkaro kiittää, maapallo kiittää. Hävikki-iltapalat järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaalityön kanssa.

Hengähdä hetkeksi

Hengähdä hetkeksi -illat on tarkoitettu naisille, jotka kaipaavat pientä hengähdyshetkeä tai virkistystä arkesi keskelle. Illat tarjoavat ajan ja paikan kuulostella itseäsi. Kuka olet? Mistä sinä pidät? Mitä sinulla olisi annettavana toisille saman ikäisille naisille? Kokoonnumme rennon vapaamuotoisesti parillisten viikkojen tiistaina klo 18 Peräseinäjoen kappeliseurakunnan seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkotie 2. Illoissa on erilaista ohjelmaa ja vierailijoita, iltakahvit ja lopuksi hartaus.

Pari muuttujaa

Pari muuttujaa on Seinäjoen keskustassa kokoontuva opiskelijoiden ja nuorten aikuisten ryhmä, joka kokoontuu pääasiallisesti joka toinen torstai. Ryhmään kuuluu erilaisissa elämäntilanteissa olevia, noin 19-34-vuotiaita alunperin seinäjokisia ja junan tuomia Jeesuksen seuraajia. Tapaamisissa puhutaan uskosta, vaihdetaan kuulumisia ja rukoillaan yhdessä. Osallistujat voivat ehdottaa teemaa ja vetää vuorollaan ryhmän tapaamisia. Pitkiä alustuksia ei ole, vaan aiheisiin etsitään vastauksia yhdessä pohtien ja Raamattua lukien. Ryhmä tekee yhdessä myös täsmäiskuja muihin seurakunnan tilaisuuksiin. Lisätiedot Anssi Hannulalta numerosta 044 716 0201.

Levähdyspaikka

Levähdyspaikka on nuorille aikuisille ja perheille tarkoitettua Kansanlähetyksen järjestämää toimintaa. Levähdyspaikka kokoontuu kerran kuussa yleensä lauantaisin kello 15 Puskiksella osoitteessa Puskantie 14. Siellä vietetään aikaa yhdessä Raamatun Sanan, rukouksen ja yhdessäolon merkeissä. Levähdyspaikassa kohtaaminen ja yhdessäolo ovat isossa roolissa. Levähdyspaikassa ei ole pitkiä puheita, vaan yhdessä pohtimista ja  Raamatun tutkimista. Levähdyspaikoissa on aina myös lapsille omaa ohjelmaa.  Lisätiedot Kansanlähetykseltä Eetu Airevuo, p. 045 321 7271 ja Kansanlähetyksen verkkosivuilta osoitteesta epkl.fi.

 

Ota yhteyttä

Oppilaitospastori
Papit
Keskuskatu 32 I, 1. krs
60100 Seinäjoki

Vastaanotto SeAmk:n tiloissa.