Koristeellinen. Kaksi piirrettyä lapsihahmoa, keskellä teksti: Tule mukaan!

Varhaiskasvatuskerhot

Varhaiskasvatuskerhot, joihin kuuluvat päivä-, taapero- ja erilaiset teemakerhot ovat osa Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatusta. Varhaiskasvatuskerhojen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta. Varhaiskasvatuskerhoissa tutkitaan ja opitaan leikin ja luovan toiminnan kautta. Kerhopäivän sisältö vaihtelee lasten iästä ja mielenkiinnon kohteista riippuen. Varhaiskasvatuskerhoja ohjaavat kirkon varhaiskasvatuksen ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Ilmoittautumislinkki varhaiskasvatuskerhoihin alempana.

Päiväkerho

Päiväkerhot ovat tarkoitettu vuosina 2018-2021 syntyneille lapsille eli 2–5-vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa.

Taaperokerho 

Taaperokerho on tarkoitettut 2 vuotta täyttäneille lapsille, ja kokoontuu pääosin kerran viikossa. Poikkeuksellisissa tapauksissa ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa.

Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Lapselle, jonka vanhemmista kumpikaan ei ole evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen, kerho on maksullinen. Tällöin Päiväkerhossa olevalle lapselle kerhomaksu on 30 euroa ja kerran viikossa kokoontuvissa Taaperokerhoryhmässä olevalle lapselle maksu on 15 euroa. Kerhomaksu on aina yhtä lasta kohden ja tulee kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella.

Kaverikoodi

Haluamme, että samalta suunnalta tulevat lapset ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään yhteiskuljetuksen mahdollistamiseksi. Kaverikoodin voi saada enintään neljälle lapselle. Ensimmäinen ilmoittautuja saa ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen kaverikoodin, joka kirjoitetaan muiden samalla kyydillä kulkevien lasten ilmoittautumislomakkeelle. Näin pystymme varmistamaan, että sisarukset ja kaverukset pääsevät samaan ryhmään. 

Ilmoittautuminen

Syksyllä alkaviin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköisesti verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Kesken kerhokauden voit tiedustella vapaita paikkoja suoraan ryhmän ohjaajilta.

Jälki-ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen kerhoihin syksy 2023 ja kevät 2024 tämän linkin kautta.

Teemakerhot 2023-2024

Ruutukerho

Ruutukerho on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille ja kokoontuu sähköisesti Teams-yhteyden kautta torstaisin kello 14.30-15.30.

Ruutukerho toimii muiden varhaiskasvatuskerhojen tavoin. Ruutukerhossa lapsenne voi osallistua yhteisiin toimintahetkiin, joiden tavoitteena on tukea lapsen mediakasvatusta, kehitystä ja oppimista.

Kerhoa varten tarvitset laitteen johon on asennettu valmiiksi Teams - ohjelmisto.

Verkkokerhot antavat mahdollisuuden kerhoiluun kotoa käsin ja ovat avoimia kaikille asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Ruutukerho alkaa viikolla 36 ja se on maksutonta toimintaa.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

 

Varhaiskasvatuksen syksyn viikkotoiminta päättyy 19.12.
Toiminta alkaa keväällä 2024 viikolla 2 ja päättyy viikolla 24. Viikkotoimintaa ei ole arkipyhinä eikä viikoilla 42, 9, 13.
Viikolla 14 kerhot kokoontuvat keskiviikkona ja torstaina.

Lisätiedot päiväkerhoista

Varhaiskasvatuksen ohjaaja, sijainen
Seinäjoen seurakunta
Varhaiskasvatusjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki