Koristeellinen. Kaksi piirrettyä lapsihahmoa, keskellä teksti: Tule mukaan!

Varhaiskasvatuksen päiväkerhot ja taaperokerhot

Päiväkerhot, joihin kuuluvat myös taaperokerhot, ovat Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatusta, joka on lapsen kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Kirkon varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti.

Päiväkerho

Päiväkerho on lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin, oppia kiitollisuutta ja toisten kunnioittamista, sekä oppia toimimaan yhdessä. Päiväkerhossa lauletaan, askarrellaan ja opitaan leikin kautta. Ohjaajina päiväkerhossa toimivat lapsi- ja perhetyön perustutkinnon suorittaneet lastenohjaajat. 

Päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 2 kertaa viikossa 2–3 tuntia kerrallaan, kerhosta riippuen. Päiväkerho on maksuton, kun toinen vanhemmista kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Muutoin maksu yhdeltä lapselta on 30 euroa päiväkerhokaudelta.

Koska voin hakea päiväkerhoon?

Päiväkerhoryhmiin on ennakkoilmoittautuminen ja niihin haetaan sähköisesti ilmoittautumislinkkien kautta. Vapaita paikkoja voit tiedustella myös koko toimintakauden ajan lastenohjaajilta.

Kaverikoodi

Haluamme, että samalta suunnalta tulevat lapset ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään yhteiskuljetuksen mahdollistamiseksi. Kaverikoodin voi saada enintään neljälle lapselle. Ensimmäinen ilmoittautuja saa ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen kaverikoodin, joka kirjoitetaan muiden samalla kyydillä kulkevien lasten ilmoittautumislomakkeelle. Näin pystymme varmistamaan, että sisarukset ja kaverukset pääsevät samaan ryhmään.

Taaperokerho 

Taaperokerho on tarkoitettu 2-vuotta täyttäneille lapsille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia kerrallaan. Päiväkerho on maksuton, kun toinen vanhemmista kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Muutoin maksu yhdeltä lapselta on 15 euroa päiväkerhokaudelta. 

 

Jälki-ilmoittautuminen kerhokausi syksy 2022- kevät 2023 päiväkerhoihin tämän linkin kautta.

Välipalakerho 5-6 -vuotiaille Hyllykallion seurakuntakodilla tiistaisin ja torstaisin kello 13-15. 

  • Välipalakerhoon otetaan noin 10, vuonna 2016-2017 syntynyttä lasta. 
  • Välipalakerhossa lapset valmistavat oman välipalan ohjaajan kanssa. Välipalatarvikkeet tulevat seurakunnalta.
  • Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Ruutukerho 4-6 -vuotiaille.

  • Ruutukerho kokoontuu etänä Teams-sovelluksen kautta ruutujen äärellä esimerkiksi tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.
  • Ruutukerho on torstaisin kello 14.30. Varaa kerhoiluun aikaa noin tunti.
  • Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.
  • Ruutukerho alkaa 9.2.2023.

Lisätietoja: Johanna 0445806653

Tammikuussa kerhotoiminta alkaa viikolla 2. Toiminta päättyy viikolla 24. Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ei ole viikoilla 9, 14 ja 15, eikä arkipyhäpäivinä. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Lisätiedot päiväkerhoista

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki
Varhaiskasvatusjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki