Koristeellinen. Kaksi piirrettyä lapsihahmoa, keskellä teksti: Tule mukaan!

Varhaiskasvatuskerhot

Varhaiskasvatuskerhot, joihin kuuluvat päivä-, taapero- ja erilaiset teemakerhot ovat osa Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatusta. Varhaiskasvatuskerhojen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta. Varhaiskasvatuskerhoissa tutkitaan ja opitaan leikin ja luovan toiminnan kautta. Kerhopäivän sisältö vaihtelee lasten iästä ja mielenkiinnon kohteista riippuen. Varhaiskasvatuskerhoja ohjaavat kirkon varhaiskasvatuksen ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Ilmoittautumislinkki varhaiskasvatuskerhoihin alempana.

Päiväkerho

Päiväkerhot ovat tarkoitettu vuosina 2018-2021 syntyneille lapsille. joko 3–5-vuotiaille, tai sekaryhmissä 2–5-vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa.

Taaperokerho 

Taaperokerho on tarkoitettut 2 vuotta täyttäneille lapsille, ja kokoontuu pääosin kerran viikossa. Poikkeuksellisissa tapauksissa ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa.

Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Lapselle, jonka vanhemmista kumpikaan ei ole evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen, kerho on maksullinen. Tällöin Päiväkerhossa olevalle lapselle kerhomaksu on 30 euroa ja kerran viikossa kokoontuvissa Taaperokerhoryhmässä olevalle lapselle maksu on 15 euroa. Kerhomaksu on aina yhtä lasta kohden ja tulee kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella.

Kaverikoodi

Haluamme, että samalta suunnalta tulevat lapset ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään yhteiskuljetuksen mahdollistamiseksi. Kaverikoodin voi saada enintään neljälle lapselle. Ensimmäinen ilmoittautuja saa ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen kaverikoodin, joka kirjoitetaan muiden samalla kyydillä kulkevien lasten ilmoittautumislomakkeelle. Näin pystymme varmistamaan, että sisarukset ja kaverukset pääsevät samaan ryhmään. 

Ilmoittautuminen

Syksyllä alkaviin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköisesti verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Kesken kerhokauden voit tiedustella vapaita paikkoja suoraan ryhmän ohjaajilta.

Jälki-ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen kerhoihin syksy 2023 ja kevät 2024 tämän linkin kautta.

 

Kerhojen kokoontumiset keväällä 2023

Toiminta päättyy viikolla 24. Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ei ole arkipyhäpäivinä. 

Kevät 2023 teemakerhot

Välipalakerho 5-6 -vuotiaille Hyllykallion seurakuntakodilla tiistaisin ja torstaisin kello 13-15. 

  • Välipalakerhoon otetaan noin 10, vuonna 2016-2017 syntynyttä lasta. 
  • Välipalakerhossa lapset valmistavat oman välipalan ohjaajan kanssa. Välipalatarvikkeet tulevat seurakunnalta.
  • Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Ruutukerho 4-6 -vuotiaille.

  • Ruutukerho kokoontuu etänä Teams-sovelluksen kautta ruutujen äärellä esimerkiksi tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.
  • Ruutukerho on torstaisin kello 14.30. Varaa kerhoiluun aikaa noin tunti.
  • Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.
  • Ruutukerho alkaa 9.2.2023.

Lisätietoja: Johannalta numerosta 044580665 

Lisätiedot päiväkerhoista

Varhaiskasvatuksen ohjaaja, sijainen
Seinäjoen seurakunta
Varhaiskasvatusjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki