Päiväpiirit

Päiväpiirit ovat mukava tapa kokoontua yhteen ja nähdä ihmisiä kahvikupposen äärellä. Piirit on tarkoitettu sekä miehille että naisille ja ne ovat maksuttomia. Seurakunnan vanhemman väen kerhoihin ja piireihin ovat tervetulleita kaikki seurakuntalaiset ikään katsomatta.

Untamalan päiväpiiri

kokoontuu kerran kuukaudessa Untamalan Yhteistalolla klo 13. Kylän diakoniavapaaehtoiset järjestävät tapahtuman ja seurakunnan työntekijä vierailee vuorollaan piirissä. Tarjolla on kahvia, keskustelua ja ohjelmaa. Ohjelma vaihtelee pitäjän mukaan. Yleensä veisataan paljon virsiä ja pappi pitää hartaushetken. Lisäksi voi olla esimerkiksi visailua, ruonoja ja keskustelua ajankohtaisista tai vanhoista aiheista.

Kitinojan päiväpiiri

kokoontuu kerran kuukaudessa Kitinojan kirkon alasalissa klo 13. Kylän diakoniavapaaehtoiset järjestävät tapahtuman ja seurakunnan työntekijä vierailee vuorollaan piirissä. Tarjolla on kahvia, keskustelua ja ohjelmaa. Ohjelma vaihtelee pitäjän mukaan. Yleensä veisataan paljon virsiä ja pappi pitää hartaushetken. Lisäksi voi olla esimerkiksi visailua, ruonoja ja keskustelua ajankohtaisista tai vanhoista aiheista.

Halkosaaren päiväpiiri

kokoontuu joka torstai Halkkiksessa klo 12. Päiväpiiriä vetää Katri Salme. Tarjolla on kahvia, keskustelua, askartelua, käsitöitä ym. ohjelmaa. Seurakunnan työntekijä käy pitämässä tilaisuudessa alkuhartauden.

Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Ota yhteyttä

Diakoni
Ylistaron kappeliseurakunta
Diakonia
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro