Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskuksesta voi hakea keskusteluapua pariskuntana, yksin tai perheenä. Perheneuvonnassa tutkitaan parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä ja kehityshaasteita. Perheneuvonta on luottamuksellista ja asiakkaalle maksutonta. Perheneuvoja toimii keskustelun välittäjänä ja kuuntelijana auttaen etsimään elämään uusia näkökulmia ja toimintamalleja.

Varaa aika perheneuvontaan

  • Soita ajanvaraukseen (06) 421 4200 tai 050 535 4751. Päivystys on maanantaista perjantaihin kello 9-12. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen perheneuvonta.seinajoki@evl.fi
  • Sovi tapaamismuodosta. Vastaanotto voi olla kasvokkain tai etäyhteyksin, puhelimella tai videoyhteydellä. Pidämme huolta oireettomuudesta, turvaväleistä ja hygieniasta.
  • Perheasiain neuvottelukeskus sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 12 b C 1. Käynti B-rapusta tai takaovelta sisäpihan toisesta kerroksesta, josta löytyy Perheasiain neuvottelukeskuksen sisäänkäynti.
  • Yksilöneuvottelu kestää  45–60 minuuttia ja pareille varaamme aikaa tunnista puoleentoista tuntiin. Vuosittain käy noin 800 asiakasta ja useimmat käyvät muutamia kertoja.
  • Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelu auttaa.

Etelä-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskuksessa työskentelevät perheneuvojat >

YouTube-video