Pipopiirin käsitöitä, eri värisiä vauvan sukkia, myssyjä, nuttuja, pieni villatakki ja vauvan peittoja.

Pipopiiri

Pipopiiri kokoontuu syys- ja kevätkaudella kerran kuussa keskiviikkoisin Ylistaron seurakuntatalon tiloissa. Pipopiiri kokoontuu kevätkauden 2020 aikana 15.1., 12.2., 11.3., 15.4. ja 13.5. klo 12-14 Ylistaron seurakuntatalon kerhohuoneella.

Neulomme myssyjä, nuttuja, peittoja ym. Tansaniaan. Piiriläiset ovat tällä hetkellä nuorekkaita eläkeläisiä, mutta kaikki uudet kutojat otetaan ilolla vastaan! Meillä on myös ahkeria neulojia, jotka eivät käy piirissä, mutta tekevät tuotteita kotonaan. Neuloa voi omista langoista tai käyttää seurakunnalle annettuja lahjoituslankoja.

Ylistaron kappeliseurakunnalla oli Tansaniassa 30 vuoden ajan nimikkolähettinä lastenlääkäri Leena Pasanen. Hän jäi eläkkeelle, mutta asuu edelleen Tansaniassa osan vuodesta ja tekee siellä vapaaehtoistyötä. Käsitöitä pakataan 4–5 kertaa vuodessa yhteen ja lähetetään Ilembulan sairaalaan Tansaniaan. Siellä Leena Pasanen jakaa käsityöt sairaalan keskosille ja muille tarvitseville. Piiriläiset maksavat pakettien postittamisen yhteisestä kolehtikassasta.

Pipopiirissä on myös hartausosuus ja laulamme myös virsiä.

"Olen kutonut jo monena talvena näitä nuttuja ja minusta se on mukavaa!" –Leena Toivio

Vastaavia ryhmiä kokoontuu Seinäjoen alueseurakunnassa Käsityöpaja, Nurmon kappeliseurakunnassa Käsityökamari ja Peräseinäjoen kappeliseurakunnassa Käsityökahvila.

Paikka: Ylistaron seurakuntatalo

Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Peräseinäjoen kappeliseurakunta Ylistaron kappeliseurakunta
Lähetys

Peräseinäjoki ja Ylistaro.