Pyhäkoulu

Pyhäkoulu eli Pyhis, on seurakunnan kasteopetusta, jossa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia ja lauletaan lasten virsiä, sekä leikitään ja liikutaan. Teemapyhiksiä ovat askartelu-, kokki- ja legopyhikset. Voit myös tilata Kirjepyhiksen suoraan kotiin. Pyhiksestä saa osallistumistaulun, johon kerätään osallistumismerkkejä. 

Pyhiksiä pitävät seurakunnan vapaaehtoiset ohjaajat.

Kenelle Pyhis on tarkoitettu?

Pyhäkoulu on tarkoitettu 3–14-vuotiaille lapsille, mutta nuoremmatkin voivat tulla mukaan tutun aikuisen kanssa. Pyhäkoulu kestää puolesta tunnista tuntiin ja ovat maksuttomia.

Kesäpyhiksiä

  • Hanhikosken kylätalo, vatajantie 612. sunnuntaisin 18.6-27.8. klo 11-11.30. Konkoontuu myös juhannuksena. Ei kokoonnu 16.7.
  • Askartelupyhis, Aseman kylätalo, könnintie 125. Sunnuntaisin 4.6-9.7. klo 12-13. Kokoontuu myös juhannuksena.
  • Kainaston kyläkeskus/ nuorisoseura, ylistarontie 520. sunnuntaisin 4.6.-30.7. klo 12-12.45. Ei kokoonnu juhannuksena eikä 16.7.
  • Heikola/Isorehto kotipyhiksiä sunnuntaisin klo 11. 4.6.-13.8. eri osoitteissa.( Osoitteet löytyvät tapahtumat haku osiosta.) Ei kokoonnu juhannuksena eikä 16.7.
  • Vanhan ajan pyhäkoulu, nurmon museo, hermannintie 1, sunnuntaina 23.7. kello 12.

Pyhismessu 

Pyhismessu on sunnuntaina 22.10., 26.11.2023 ja 28.1.2024 kello 17 Hyllykallion seurakuntakodilla osoitteessa Opintie 1.

Pyhismessu kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen on ruokailu, jossa vapaaehtoinen ruokamaksu. Pyhismessu on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin, yksin tai kaksin tai koko perheen voimin. Tervetuloa.

Pyhiskirje

Nyt voit tilata useamman kerran vuodessa ilmestyvän Pyhiskirjeen. Pyhiskirjeen välityksellä lapset voivat hiljentyä kotona pieneen hartaushetkeen yhdessä koko perheen kanssa. Lisäksi jokaisessa kirjeessä on mukana aiheeseen liittyvää tekemistä, esimerkiksi askartelua.

Pyhiskirje on maksuton ja voit tilata perheen jokaiselle lapselle oman kirjeen. Kirje ilmestyy niin kauan kuin haluat. Peruuttamisen voit tehdä sähköpostilla, jonka osoitteen löydät Pyhiskirjeen lopusta.

Voit tilata Pyhiskirjeen täältä lapsen nimellä.

Myös isovanhemmat voivat tilata sen lapsenlapselle tai kummit kummilapselle. Pyhiskirjeen jäsenellä tulee kuitenkin olla vanhempien lupa.

Kysy lisää pyhäkouluista