Ruokapankkikeräyksellä apua vähävaraisille

Vuoden 2018 Ruokapankkikeräys on päättynyt. Keräysaika oli 1.10.- 31.12. Rahankeräysluvan numero oli RA/2018/787.

Mikäli kuitenkin haluat tehdä rahalahjoituksen keräysajan ulkopuolella, voi alla olevien ohjeiden mukaisesti tallettaa Ruokapankille haluamasi summan. Ruokapankille tulleiden lahjoitusten avulla saamme ostettua vähävaraisten avunsaajien ruokakassiin elintarvikkeita.

  • tilinumero: FI13 5419 0110 000936 (EPOP)
  • saajaksi Seinäjoen Seurakunta/Ruokapankki
  • ja viestiksi "Lahjoitus Ruokapankille"


Lämmin kiitos lähimmäistemme auttamisesta!

Ruokapankki toimii Seinäjoen alueseurakunnan diakoniatyön alaisuudessa ja jakaa elintarvikkeita vähävaraisille. Lokakuun alusta vuoden loppuun kestävällä keräyksellä Ruokapankki toivoo saavansa seurakuntalaisilta lahjoituksia toimintansa tukemiseen. Lahjoitusten avulla voidaan auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Seinäjoella.

Avun tarvitsijoiden määrä on kasvanut viime vuosina selvästi.

-Avuntarve on valtava. Jopa 850 perhettä tarvitsee jouluisin tukea ja suurin osa on isoja lapsiperheitä, kertoo vs. ruoka-avun koordinaattori Pirkko Vaisto ja korostaa, että pienikin apu on tärkeä.

-Yhdessä voimme olla tekemässä joulua heille, jotka elävät vaikeassa elämäntilanteessa. Keräykseen osallistumalla voit antaa joulun jollekin, sanoo Vaisto. Keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä Ruokapankin kautta apua tarvitseville.

Myös mikäli haluaa tehdä esimerkiksi tavaralahjoituksen Ruokapankille, yhteyttä voi ottaa ruoka-avun koordinaattori Marika Dahliin, puh. 050 385 0444 tai diakoniajohtaja Otto Savolaiseen, puh. 050 570 6271.

Ruokapankin uusi tunnut, viisi tyyliteltyä leipää ja kaksi kalaa ympyrän sisällä.