Sanajumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on paikka, missä voi pysähtyä arjen keskeltä Pyhän äärelle. Jumalanpalveluksessa voi hiljentyä, laulaa, kuunnella musiikkia, rukoilla ja kuulla Raamatun sanaa. Jumalanpalveluksessa saa olla elämänkysymysten äärellä. Kirkkoon saa tulla juuri sellaisena kuin on. Kaikkien omien ajatusten, myös epäilyjen ja kysymysten kanssa saa tulla mukaan.

Seinäjoen seurakunnassa vietetään pääjumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Se voi olla messu eli ehtoollisjumalanpalvelus tai sanajumalanpalvelus. Sanajumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista. Sanajumalanpalvelus kestää vajaan tunnin.

Seinäjoen alueseurakunta: Alueseurakunnan kirkossa, Lakeuden Ristissä, vietetään sanajumalanpalvelusta pääsääntöisesti toisena joulupäivänä, uudenvuodenpäivänä, helatorstaina, juhannuspäivänä, pyhäinpäivänä (Lakeuden Risti klo 10 ja Törnävän kirkko klo 18) sekä itsenäisyyspäivänä (Törnävän kirkko klo 12).

Peräseinäjoen kappeliseurakunta: Peräseinäjoen kirkossa vietetään sanajumalanpalvelusta noin joka toinen sunnuntai kello 10.

Jumalanpalveluksia voit kuunnella reaaliaikaisesti sunnuntaisin klo 10 verkkokirkosta.

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset, verkkotyö, kriisityö, HeHu