Sanajumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on paikka, missä saa pysähtyä, hiljentyä, laulaa, kuunnella musiikkia, rukoilla ja kuulla Sanaa. Jumalanpalveluksessa saa kokea Pyhän Jumalan huolenpitoa. Jumala kuulee hiljaisetkin huokaukset. Saat olla elämänkysymysten äärellä. Kirkkoon saa tulla juuri sellaisena kuin on. Kaikkien omien ajatusten, myös epäilyjen ja kysymysten kanssa saa tulla mukaan.

Seinäjoen seurakunnassa vietetään pääjumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Se voi olla messu eli ehtoollisjumalanpalvelus tai sanajumalanpalvelus. Sanajumalanpalvelus kestää vajaan tunnin. Sanajumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista.

Seinäjoen alueseurakunta: Alueseurakunnassa vietetään sanajumalanpalvelusta Lakeuden Ristissä klo 10 pääsääntöisesti uudenvuodenpäivänä, loppiaisena, toisena joulupäivänä, helatorstaina, juhannuspäivänä (klo 12), pyhäinpäivänä (Lakeuden Risti klo 10 ja Törnävän kirkko klo 18), itsenäisyyspäivänä (Törnävän kirkko klo 12).

Peräseinäjoen kappeliseurakunta: Peräseinäjoen kirkossa vietetään sanajumalanpalvelusta noin joka toinen sunnuntai kello 10.

Jumalanpalveluksia voit kuunnella reaaliaikaisesti sunnuntaisin klo 10 verkkokirkosta.

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset, verkkotyö, kriisityö, HeHu