Seurat ja raamattuopetus (KRS:n kirkkopyhä)

su 7.4. kello 11.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Ruokailu alasalissa, jonka jälkeen Riitta Keskimäki pitää raamattutunnin Pietarin kirjeistä: Toivo kantaa vaikka myrskyää.

Pietari on Raamatun värikkäimpiä henkilöitä. Vahvaa Galilean murretta suoltavan kalastajan matka Roomaan - ja historiaan - on sensaatiomainen. Vain runsas 30 vuotta on kulunut Jerusalemin keväästä kukonlauluineen ja helluntaisaarnoineen, kun jo sanoma Jeesuksesta haastaa valtakunnan pääkaupungin, Rooman. Pietari on Roomassa lähellä marttyyrikuolemaansa. Mikä on hänen testamenttinsa seurakunnille, joiden kaitsijaksi - piispaksi - hänet on asetettu? Siihen antavat vastauksen hänen kirjeensä.

Riitta Keskimäki on innostava raamatunopettaja. Hän tuo opetuksessaan esille Raamatun ja pelastushistorian laajoja kokonaisuuksia. Riitta haluaa herättää kuulijoissaan rakkauden Raamattuun ja innon paneutua siihen pintaa syvemmältä. Hän painottaa, että on tärkeää, ettemme ole vain toisten sanojen varassa. Sanassaan Jumala puhuu meille jokaiselle henkilökohtaisesti. Raamatusta löytyy loputtomasti rikkauksia sille, joka sitä tutkii.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Katso myös

ke 24.4. klo 19.00

Bayerncar, Akkutie 1, Seinäjoki

Miesten ilta (naiset myös tervetulleita)

Kevään viimeinen miestenilta. Poikkeuksellisesti myös naiset ovat tervetulleita tähän iltaan!
to 25.4. klo 18.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Yhdessä sanoin ja sävelin -ilta

Kansan Raamattuseuran Yhdessä sanoin ja sävelin -ilta
su 19.5. klo 15.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

ELY:n Kevätlauluseurat

Mukana Sini Saavalainen, Maaria Korts, Emmauskuoro. Juontaa Satu Kivisaari.