Katumuksen ja ilon virret

to 11.4. kello 18.00

Katumuksen ja ilon virret Katajalaakson seurakuntakoti

Paastonaikana valmistaudutaan vastaanottamaan pääsiäisen ilo. Virsirunoilijat kuvaavat virsissään paastonaikaan kuuluvaa katumusta ja ilmentävät Jumalan pyhyyttä ja rakkautta.

Virsikirjan katumusvirsissä tulee esiin niin menneet synnit kuin ennen kaikkea Jumalan armo. Virret sanoittavat myös iloa ja kiitosta Jumalan hyvistä teoista. Paastonaikana itsensä tutkiminen ja katumus johdattavat vastaanottamaan pääsiäisen ilon.

Iltahetkessä mukana kappalainen Helena Turja, kanttori Anna-Kaisa Lahtinen ja Virsikuoro.

Tervetuloa toivottavat Jouppi-Jouppila-Alakylä-Katajalaakso-Kultavuori -aluevastuuryhmäläiset.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Katso myös

su 11.8. klo 12.00

Lankarin leirikeskus, Kourantie 122, 60640 Isokoski

Kesäretki Lankariin

Tervetuloa lähiretkeilemään Lankarin leirikeskukseen ja viettämään elokuista kesäpäivää. Tutustutaan Lankariin, Vanhaan tupaan, nautitaan hyvästä ruuasta ja hiljennytään.
to 19.9. klo 18.00

Katajalaakson seurakuntakoti

Virrestä voimaa - toivevirsien ilta

Mikä virsi soi sydämessäsi ilon ja kiitoksen hetkinä? Mikä puolestaan tuo lohtua suruun? Minkä virren haluaisit oppia? Mieti oma toivevirtesi. Laulamme virsiä yhdessä Virsikuoron kanssa.
su 27.10. klo 15.00

Kultavuoren seurakuntakoti

Yhteinen hyvä

Omalla lähipiirillä, ystävillä, sosiaalisilla verkostoilla ja yhteiskunnan tuella on merkittävä sija hyvinvoinnille ja turvallisuuden tunteelle. Puhetta ja pohdintaa siitä, miten kuljemme rohkeasti eteenpäin yhteisöllisesti, toinen toistamme tukien.