Seurakunnan musiikkikoulu 30 vuotta -juhlakonsertti

su 28.4. kello 16.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Seurakunnan musiikkikoulu täyttää 30 vuotta! Pyöreitä vuosia juhlistetaan konsertilla seurakuntasalissa ja kakkukahveilla alasalissa.

Juhlakonsertissa kuullaan musiikkikoulun oppilaiden ja opettajien esityksiä sekä lyhyitä juhlapuheita. Konsertin jälkeen nautitaan kakkukahvit alasalissa.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan musiikin ilosta!

Seinäjoen seurakunta oli uranuurtajien joukossa perustaessaan oman musiikkikoulun vuonna 1989, ja mallia musiikkikoululle otettiin Tampereen seurakunnasta. Tuolloin suurin tarve oli alle kouluikäisten muskareille. Poikakuorokin on toiminut muutaman vuoden koulun huomassa. Viime vuosina opetuksen painopiste on ollut kouluikäisten esimerkiksi pianon-, kitaran- tai huilunsoiton alkeisopetuksessa. Muitakin instrumentteja on ollut ohjelmassa opettajaresurssien mukaan.

Koulun opettajat ovat etupäässä lukioikäisiä, omissa musiikkiopinnoissaan pitkälle ehtineitä nuoria, mutta aikuisopettajiakin koulussa toimii. Soitonopetus aikuisille lähti pirteästi käyntiin kesällä 2018. Tällä hetkellä koulussa on lähes 100 oppilasta ja kymmenkunta opettajaa.

Seurakunnan musiikkikoulussa oppilas voi edetä opinnoissaan omien tavoitteidensa mukaisesti. Koulun oppilaat ja opettajat juhlistavat esityksillään seurakunnan tilaisuuksia.

Järjestää seurakunnan musiikkikoulu ja Seinäjoen seurakunta.


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

pe 14.6.2019 klo 9.30 - su 16.6.2019 klo 12.00

Honkiniemi

Tyttöleiri Honkiniemessä (noin 4-5lk)

Kesäinen tyttöleiri noin 4-5lk tytöille Honkiniemessä. Aurinkoisiin kesäpäiviin kuuluu leikkiä, naurua, laulua, uimista, saunomista, yhdessä oloa, askartelua, rasteilua, hiljentymistä unohtamatta. Leirimaksu 34€, sisältää leirin ohjelman ja bussikuljetukset.
su 16.6.2019 klo 9.30 - ti 18.6.2019 klo 12.00

Honkiniemi

Tyttöleiri Honkiniemessä (noin 6-7lk)

Kesäinen tyttöleiri noin 6-7lk tytöille Honkiniemessä. Aurinkoisiin kesäpäiviin kuuluu leikkiä, naurua, laulua, uimista, saunomista, yhdessä oloa, askartelua, rasteilua, hiljentymistä unohtamatta. Leirimaksu 34€, sisältää leirin ohjelman ja bussikuljetukset.
su 16.6. klo 10.00

Ylistaron kirkko

Messu

Pyhän Kolminaisuuden päivä: Salattu Jumala