Seurakunnan musiikkikoulu 30 vuotta -juhlakonsertti

su 28.4. kello 16.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Seurakunnan musiikkikoulu täyttää 30 vuotta! Pyöreitä vuosia juhlistetaan konsertilla seurakuntasalissa ja kakkukahveilla alasalissa.

Juhlakonsertissa kuullaan musiikkikoulun oppilaiden ja opettajien esityksiä sekä lyhyitä juhlapuheita. Konsertin jälkeen nautitaan kakkukahvit alasalissa.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan musiikin ilosta!

Seinäjoen seurakunta oli uranuurtajien joukossa perustaessaan oman musiikkikoulun vuonna 1989, ja mallia musiikkikoululle otettiin Tampereen seurakunnasta. Tuolloin suurin tarve oli alle kouluikäisten muskareille. Poikakuorokin on toiminut muutaman vuoden koulun huomassa. Viime vuosina opetuksen painopiste on ollut kouluikäisten esimerkiksi pianon-, kitaran- tai huilunsoiton alkeisopetuksessa. Muitakin instrumentteja on ollut ohjelmassa opettajaresurssien mukaan.

Koulun opettajat ovat etupäässä lukioikäisiä, omissa musiikkiopinnoissaan pitkälle ehtineitä nuoria, mutta aikuisopettajiakin koulussa toimii. Soitonopetus aikuisille lähti pirteästi käyntiin kesällä 2018. Tällä hetkellä koulussa on lähes 100 oppilasta ja kymmenkunta opettajaa.

Seurakunnan musiikkikoulussa oppilas voi edetä opinnoissaan omien tavoitteidensa mukaisesti. Koulun oppilaat ja opettajat juhlistavat esityksillään seurakunnan tilaisuuksia.

Järjestää seurakunnan musiikkikoulu ja Seinäjoen seurakunta.


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

ke 24.4. klo 10.30

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Kaverikeskiviikko

Kaverikeskiviikko
ke 24.4. klo 18.30

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri
ke 24.4. klo 19.00

Bayerncar, Akkutie 1, Seinäjoki

Miesten ilta (naiset myös tervetulleita)

Kevään viimeinen miestenilta. Poikkeuksellisesti myös naiset ovat tervetulleita tähän iltaan!