Nuorten aikuisten hävikki-iltapala

ma 29.4. kello 17.00

Kismus

Oletko 18-30+-vuotias ja tykkäätkö syömisestä? Tämä on sinulle.

Kerran kuussa maanantaisin kokoonnumme Kismukselle (Kalevankatu 12B) kokkaamaan parasta ennen -päivää lähestyvästä ruoasta, jonka saamme seinäjokisilta ruokakaupoilta. Tule sinäkin kokkaamaan, syömään ja hengailemaan, joko yksin tai yhdessä!

Aloitamme illan päättämällä, mitä tänään kokataan - ja sehän riippuu täysin raaka-aineista. Ja sitten kokkaamme yhdessä! Ruokalistalla on tähän mennessä ollut ainakin kanapastaa, smoothieta, lämpimiä voileipiä, kasvispihvejä, hampurilaisia, pannukakkua, pizzaa... ja toisinaan jopa kolmen ruokalajin illallinen.

Kun ruoka on valmista, kokoonnumme yhteiseen pöytään nauttimaan pöydän antimista ja toisten seurasta.

Lopuksi siivotaan ja loput ruoat jaetaan osallistujille mukaan (eli kannattaa varustautua omalla rasialla tai pussilla).

Sinun ei tarvitse olla keittiömestari voidaksesi osallistua - avoin mieli riittää. :) Pyrimme ottamaan huomioon erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on aina myös kahvia, teetä ja juttuseuraa.

Kevät-talven 2019 hävikki-illat: 28.1., 25.2., 25.3., 29.4. & 27.5. Lisätietoa opiskelijoiden ja nuorten aikuisten osiosta: http://www.seinajoenseurakunta.fi/nuoret-aikuiset/saannollinen-toiminta


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

ke 26.6. klo 16.00 -19.00

Ylistaron seurakuntatalo

Koko perheen kesätapahtuma

Tule viettämään mukavaa päivää vauvasta vaariin!
ke 26.6. klo 18.00 -19.30

Nurmon kirkko

Kirkkopihahartaus

Nurmon kirkkopihahartaus
to 27.6. klo 18.00

Peräseinäjoen hautausmaa

Hautausmaakierros Peräseinäjoella

Tutustuminen hautausmaahan sekä hautausmaahartaus.