Nuorten aikuisten hävikki-iltapala

ma 29.4. kello 17.00

Kismus

Oletko 18-30+-vuotias ja tykkäätkö syömisestä? Tämä on sinulle.

Kerran kuussa maanantaisin kokoonnumme Kismukselle (Kalevankatu 12B) kokkaamaan parasta ennen -päivää lähestyvästä ruoasta, jonka saamme seinäjokisilta ruokakaupoilta. Tule sinäkin kokkaamaan, syömään ja hengailemaan, joko yksin tai yhdessä!

Aloitamme illan päättämällä, mitä tänään kokataan - ja sehän riippuu täysin raaka-aineista. Ja sitten kokkaamme yhdessä! Ruokalistalla on tähän mennessä ollut ainakin kanapastaa, smoothieta, lämpimiä voileipiä, kasvispihvejä, hampurilaisia, pannukakkua, pizzaa... ja toisinaan jopa kolmen ruokalajin illallinen.

Kun ruoka on valmista, kokoonnumme yhteiseen pöytään nauttimaan pöydän antimista ja toisten seurasta.

Lopuksi siivotaan ja loput ruoat jaetaan osallistujille mukaan (eli kannattaa varustautua omalla rasialla tai pussilla).

Sinun ei tarvitse olla keittiömestari voidaksesi osallistua - avoin mieli riittää. :) Pyrimme ottamaan huomioon erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on aina myös kahvia, teetä ja juttuseuraa.

Kevät-talven 2019 hävikki-illat: 28.1., 25.2., 25.3., 29.4. & 27.5. Lisätietoa opiskelijoiden ja nuorten aikuisten osiosta: http://www.seinajoenseurakunta.fi/nuoret-aikuiset/saannollinen-toiminta


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

ti 23.4. klo 10.00 -14.00

Hyllykamari

Käsityökamari

Tervetuloa oman aikataulun mukaan tekemään käsitöitä!
ti 23.4. klo 11.00

Kismus

Hartaushetki (Ystävän tuvan hartaushetki)

klo 11 Ystävän tuvan hartaushetki, jonka jälkeen klo 11.30 ruokailu 3€/hlö.
ti 23.4. klo 11.30

Kismus

Diakoniatyö, ruokailu (Ruokailu)

klo 11.30 Tiistairuokailu Hinta 3€/hlö Kismuksessa