Keväinen luontoretki Aarnikotkan kodalle

su 5.5. kello 15.00

Keväinen luontoretki Aarnikotkan kodalle

Jouppilanvuoren esteetön luontopolku ja Aarnikotkan kota

Viherrystä ja piipitystä, purojen solinaa ja lintujen laulua. Ota kaveri tai naapuri mukaan ja tule kokemaan kevätriemua luonnossa.

Lähtö Jouppilanvuoren vesitornilta klo 15. Kevätlaulajaiset ja hartaushetki Aarnikotkan kodalla, jonka jälkeen Seinäjoen maa- ja kotitalousnaiset tarjoavat kahvit.

Tervetuloa toivottavat Jouppi-Jouppila-Alakylä-Katajalaakso-Kultavuori -aluevastuuryhmäläiset ja alueen pappi Arja Peltoketo.


Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Diakonian pappi ja aluetyön yhdyshenkilö, avioparityö

Katso myös

su 11.8. klo 12.00

Lankarin leirikeskus, Kourantie 122, 60640 Isokoski

Kesäretki Lankariin

Tervetuloa lähiretkeilemään Lankarin leirikeskukseen ja viettämään elokuista kesäpäivää. Tutustutaan Lankariin, Vanhaan tupaan, nautitaan hyvästä ruuasta ja hiljennytään.
to 19.9. klo 18.00

Katajalaakson seurakuntakoti

Virrestä voimaa - toivevirsien ilta

Mikä virsi soi sydämessäsi ilon ja kiitoksen hetkinä? Mikä puolestaan tuo lohtua suruun? Minkä virren haluaisit oppia? Mieti oma toivevirtesi. Laulamme virsiä yhdessä Virsikuoron kanssa.
su 27.10. klo 15.00

Kultavuoren seurakuntakoti

Yhteinen hyvä

Omalla lähipiirillä, ystävillä, sosiaalisilla verkostoilla ja yhteiskunnan tuella on merkittävä sija hyvinvoinnille ja turvallisuuden tunteelle. Puhetta ja pohdintaa siitä, miten kuljemme rohkeasti eteenpäin yhteisöllisesti, toinen toistamme tukien.