Yhteisvastuukerääjien ja diakoniavapaaehtoisten kiitosilta

ti 14.5. kello 17.00

Hyllykallion seurakuntakoti

Yhteisvastuukerääjien ja diakoniavapaaehtoisten ilta.

Tervetuloa! Yhteisvastuukerääjien ja diakoniavapaaehtoisten ilta ti 14.5. klo 17 Hyllykallion srk-kodilla, alkaen ruokailulla.

Iltaan kutsutaan kaikkia diakoniatyön vapaaehtoisia, koska haluamme nähdä teitä jokaista, emmekä ole vielä kokoontuneet tälle vuotta.

Jos siis olet tavalla tai toisella ollut yhteisvastuukeräyksessä osallisena listakerääjänä, lipaskerääjänä, pankkisiirtojen viejänä, talkoilemassa eri yv-tapahtumissa esim. Prismalla, Lankarissa, yv-sima ja -munkki myynnissä paistamassa tai myymässä tai missä tahansa diakoniatyön vapaaehtoistehtävässä - olet tervetullut yhteiseen iltaamme.

Syödään yhdessä, kerrotaan Yhteisvastuun kuulumisia sekä muita ajankohtaisia asioita, lopuksi iltahartaus.

Ilmoitathan tulostasi Katjalle 10.5. mennessä p. 050- 369 1750.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

ma 27.5. klo 8.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Lusikkaleipiä kevään juhliin, tuotto Yhteisvastuukeräykseen

Tilaa kevään juhliin leivonnaisia. Samalla tuet lasten ja nuorten koulutusta, joka tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen painopiste.
ti 28.5. klo 8.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Karjalanpiirakoita ja pikkupizzoja kevään juhliin, tuotto Yhteisvastuukeräykseen

Karjalanpiirakoita leivotaan max 2 000 kpl, hinta 50 snt / kpl. Pikkupizzoja leivotaan tarpeen mukaan, hinta 80 snt / kpl.
ti 4.6. klo 12.00 -15.00

Sissala, Nurmon Sininauha ry, Ojelmistontie 1

Toivon päivä

Tule viettämään kesäpäivää Sissalan pihapiiriin! Päivässä rentoa yhdessäoloa, leikkimieliset olympialaiset sekä muita pihapelejä ja puuhaa. Tarjolla on kuumaa grillimakkaraa, kaffia, mehua ja pullaa, yhdessäoloa, laulua ja toivon ajatuksia. Auton voit jättää halutessasi Nurmon srk-kodin tai Nurmon Liikuntahallin pihaan, joista rastitehtäviä matkalla Sissalan pihaan, palkinnot reitin suorittaneille.
Mukaan päivään sinut toivottaa Nurmon kappeliseurakunta.