Nuorten aikuisten hävikki-iltapala

ma 27.5. kello 17.00

Kismus

Oletko 18-30+-vuotias ja tykkäätkö syömisestä? Tämä on sinulle.

Kerran kuussa maanantaisin kokoonnumme Kismukselle (Kalevankatu 12B) kokkaamaan parasta ennen -päivää lähestyvästä ruoasta, jonka saamme seinäjokisilta ruokakaupoilta. Tule sinäkin kokkaamaan, syömään ja hengailemaan, joko yksin tai yhdessä!

Aloitamme illan päättämällä, mitä tänään kokataan - ja sehän riippuu täysin raaka-aineista. Ja sitten kokkaamme yhdessä! Ruokalistalla on tähän mennessä ollut ainakin kanapastaa, smoothieta, lämpimiä voileipiä, kasvispihvejä, hampurilaisia, pannukakkua, pizzaa... ja toisinaan jopa kolmen ruokalajin illallinen.

Kun ruoka on valmista, kokoonnumme yhteiseen pöytään nauttimaan pöydän antimista ja toisten seurasta.

Lopuksi siivotaan ja loput ruoat jaetaan osallistujille mukaan (eli kannattaa varustautua omalla rasialla tai pussilla).

Sinun ei tarvitse olla keittiömestari voidaksesi osallistua - avoin mieli riittää. :) Pyrimme ottamaan huomioon erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on aina myös kahvia, teetä ja juttuseuraa.

Kevät-talven 2019 hävikki-illat: 28.1., 25.2., 25.3., 29.4. & 27.5. Lisätietoa opiskelijoiden ja nuorten aikuisten osiosta: http://www.seinajoenseurakunta.fi/nuoret-aikuiset/saannollinen-toiminta


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

to 25.4. klo 14.00

Ylistaron seurakuntatalo

Torstai-piiri

Kehitysvammaisten toiminnallinen piiri
to 25.4. klo 18.00 -20.00

Ruokapankki

Kehitysvammaisten kerho

Kehitysvammaisten kerho on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille. Kerho kokoontuu joka toinen torstai Ruokapankin tiloissa, Matti Visannin kuja 15 B.
to 25.4. klo 18.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Yhdessä sanoin ja sävelin -ilta

Kansan Raamattuseuran Yhdessä sanoin ja sävelin -ilta