Cumina!

ti 11.6. kello 19.00

Nurmon kirkko

Suomen Lähetysseuran Cumina -ryhmä Nurmossa!

Suomen lähetysseuran
nuorten bändi
Cumina Nurmon kirkossa!
Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan!
Vapaa pääsy.
Järjestäjänä
Nurmon kappeliseurakunta
Lähetystyö ja nuorisotyö

Cumina on Suomen Lähetysseuran musiikkikasvatusprojekti, johon kootaan vuosittain hakemusten perusteella parikymmentä nuorta laulajaa ja soittajaa. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Tänä vuonna Cuminaa vetävät Lähetysseuran kesämuusikot, Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta opiskelevat Ilona Saarikoski ja Anni Lassila.

- Meillä on koossa jälleen hieno porukka 16-20-vuotiaita laulajia ja soittajia, joilla on iloinen ja ainutlaatuinen meininki sekä paras sanoma, jota saamme musiikin kautta levittää. Emme malta odottaa, että pääsemme kiertämään Suomea ja viettämään mahtavan kesäviikon konsertoiden. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi keikoille!

Perinteisen bändikokoonpanon lisäksi ryhmän soittimina ovat huilu, pasuuna, viulu, sello ja harppu. Cuminan ohjelmistoon kuuluu tänä vuonna kuorolauluja ja bändibiisejä eri puolilta maailmaa. Viikon mittaiseen kiertueeseen mahtuu yli 20 esiintymistä muun muassa rippileireillä, päiväkodeissa ja kirkoissa.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

Kesäillan hartaus

Tule hengähtämään hetkeksi suvi-iltaan ja vaihtamaan ajatuksia toisten kanssa kahvikupposen äärellä!

Lähetys- ja rukousilta Uusi Verso

Tule innostumaan lähetyksestä, jakamaan ajatuksia ja rukoilemaan yhdessä!

Kesäillan hartaus

Tule hengähtämään hetkeksi suvi-iltaan ja vaihtamaan ajatuksia toisten kanssa kahvikupposen äärellä!