Cumina!

ti 11.6. kello 19.00

Nurmon kirkko

Suomen Lähetysseuran Cumina -ryhmä Nurmossa!

Suomen lähetysseuran
nuorten bändi
Cumina Nurmon kirkossa!
Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan!
Vapaa pääsy.
Järjestäjänä
Nurmon kappeliseurakunta
Lähetystyö ja nuorisotyö

Cumina on Suomen Lähetysseuran musiikkikasvatusprojekti, johon kootaan vuosittain hakemusten perusteella parikymmentä nuorta laulajaa ja soittajaa. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Tänä vuonna Cuminaa vetävät Lähetysseuran kesämuusikot, Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta opiskelevat Ilona Saarikoski ja Anni Lassila.

- Meillä on koossa jälleen hieno porukka 16-20-vuotiaita laulajia ja soittajia, joilla on iloinen ja ainutlaatuinen meininki sekä paras sanoma, jota saamme musiikin kautta levittää. Emme malta odottaa, että pääsemme kiertämään Suomea ja viettämään mahtavan kesäviikon konsertoiden. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi keikoille!

Perinteisen bändikokoonpanon lisäksi ryhmän soittimina ovat huilu, pasuuna, viulu, sello ja harppu. Cuminan ohjelmistoon kuuluu tänä vuonna kuorolauluja ja bändibiisejä eri puolilta maailmaa. Viikon mittaiseen kiertueeseen mahtuu yli 20 esiintymistä muun muassa rippileireillä, päiväkodeissa ja kirkoissa.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

pe 23.8. klo 18.00

Ahonniemen leirikeskus

Äitien saunailta

Äitien saunailta
su 1.9. klo 19.00

 Virtalan seuratupa

Lähetyksen seurat Virtalassa

Seurat Virtalassa
ma 2.9. klo 12.00

Ylistaron seurakuntatalo

Pipopiiri

Tule kahvittelemaan, kuulemaan lähetystyön tuoreimpia kuulumisia ja halutessasi voit napata myös oman käsityösi mukaan!