Pisara-suurleiri

ke 24.7. kello 08.00

Pieksämäki, Partaharju

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pisara- suurleiri on joka neljäs vuosi järjestettävä telttaleiri 10-14 -vuotiaille! Lähde mukaan kokemaan leirielämyksiä; kesäöitä teltassa, suuret iltanuotiot ja ennen kaikkea upea leiritunnelma!

Pisara-suurleiri on joka neljäs vuosi järjestettävä telttaleiri 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. Suurleiri järjestetään Pieksämäellä, Partaharjun toimintakeskuksessa ja sen ympäristössä. Leirille odotetaan yhteensä noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa. Leirillä asumme ja toimimme jonkin verran hiippakunnittain omissa alaleireissä. Lapuan hiippakunnan leiriläiset asuvat Kumpulassa.

Pääjärjestäjänä leirillä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Lähde sinäkin mukaan Pisaralle!!!
Lisätietoja saat oman alueesi varhaisnuorisotyöntekijöiltä ja leirin omilta nettisivuilta www.pisaraleiri.fi


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta, Peräseinäjoen kappeliseurakunta, Seinäjoen alueseurakunta, Seinäjoen seurakunta, Ylistaron kappeliseurakunta

Katso myös

la 28.9.2019 klo 9.30 - su 29.9.2019 klo 12.00

Honkiniemi

1-3lk tyttöjen enkelileiri Honkiniemessä

1-3lk tyttöjen enkelileiri Honkiniemessä. Lähde mukaan askartelemaan, leikkimään, nauramaan, laulamaan, rasteilemaan, saunomaan, kisaamaan, visaamaan, syömään ja hiljentymään yhdessä.
pe 11.10. klo 16.00

Lankarin leirikeskus, Kourantie 122

Perheleiri Lankarissa

Tervetuloa mukaan perheiden viikonloppuleirille.