Solinan syyskausi alkaa

ti 20.8. kello 17.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Solina-kuoron syyskauden ensimmäiset harjoitukset ti 20.8.klo 18-19. Uusien kuorolaisten ilmoittautuminen paikan päällä seurakuntasalissa alkaen klo 17.30.

Solina-kuoro on tarkoitettu 1.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Lapsikuoro kokoontuu seurakuntasalissa tiistaisin klo 18-19. Kuoroon pääsevät kaikki, jotka tykkäävät laulamisesta ja mukavasta yhdessäolosta.
Seinäjoen seurakunnan lapsikuoro Solina kokoontuu seurakuntasalissa tiistaisin klo 18-19, (ei koulujen lomien aikana). Solina-kuorossa saat kokea ilmoista meininkiä, lauluja, hienoja esiintymisiä, bändiä, leffailtoja, leirejä ja muuta superhauskaa yli 200 hengen kanssa!

Kuoroon pääsevät kaikki, jotka tykkäävät laulamisesta ja mukavasta yhdessäolosta. Solina on maksuton harrastus. Ilmoittautuminen paikan päällä. Olet sydämellisesti tervetullut iloiseen Solina-joukkoomme!
Kuoron johtaja on Suvi Lehtimäki, suvi@solina-kuoro.fi. Lisätietoja myös Solinan nettisivuilta, http://solina-kuoro.fi


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

to 17.10. klo 18.30

Nurmon seurakuntakoti

Nurmon kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoron harjoitus
ke 23.10. klo 9.00

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Varaus (Perhemusiikkikerho)

Perhemusiikkikerho on lapsen ja aikuisen yhteinen muskarihetki.
ke 23.10. klo 17.15

Lakeuden Risti

Aikuisten kuoro (Psalmilaulukuoro)

Psalmilaulukuoro - levollisuutta laulusta
Lakeuden Ristissä kokoontuva Psalmilaulukuoro laulaa yksiäänistä psalmimusiikkia ja muita niin kutsuttuja gregoriaanisia sävelmiä hiljaisen rukouslaulun tyyliin sekä Taizé-lauluja. Ajattomat ja meditatiiviset sävelmät sekä yksinkertainen ja kuunteleva laulutapa rauhoittavat mieltä ja kehoa.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa laulu- tai kuorokokemusta. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset naiset ja miehet koska vain. Tervetuloa!
Seinäjoen seurakunnan kuorot ovat maksuttomia.
Psalmilaulukuoro on osa hiljaisuuden toimintaa.
Paikka: Ryhmä harjoittelee Lakeuden Ristin kirkossa keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 17.15-18.30 alkaen 28.8.2019.
Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

Tea Polso
Kanttori
Seinäjoen alueseurakunta
tea.polso@evl.fi