Majataloilta

su 1.9. kello 17.00

Kitinojan kyläkirkko

Majataloilta Kitinojan kirkossa

Kitinojan kirkossa vietetään toista kertaa Majatalo-iltaa sunnuntaina 1.9. klo 17 alkaen. Odotettavissa on jälleen ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja elävää Sanaa. Vieraana on uskonnonopettaja, pastori Timo Seppälä Ylistarosta ja aiheena Kristittynä tässä ajassa. Musiikista vastaa house band (Juha ja Marja Palo, Matti Kristola & kumppanit). Juontajana toimii pastori Juha Palo.

Majatalo on uudenlainen tapa kokoontua, kokea yhteisöllisyyttä ja puhua uskosta arjen sanoin. Pekka Simojoen ideoimia Majatalo-iltoja on pidetty eri puolilla Suomea syksystä 2009 lähtien. Ne ovat rohkaisseet mukaan myös sellaista kuulijakuntaa, jotka eivät usein löydä tietään kirkkoon.

Majatalo-iltaan Kitinojalla kuuluu aluksi kahvi-/mehutarjoilua, jota nautitaan leppoisasti kirkonpenkeissä. Laulut heijastetaan seinälle, mistä on helppo laulaa yhdessä. Lapsille on oma tuokio alasalissa ohjelman välissä. Yhteisen rukouksen jälkeen on mahdollisuus vielä jäädä rukouspalveluun. Ennen kotiin lähtöä tarjolla vielä kirkon alasalissa iltapalaa.

Järjestelyissä ovat mukana myös Kitinojan ja Halkosaaren raamattupiirit. Seuraavien Majatalo-iltojen järjestelyihin ovat kaikki halukkaat lämpimästi tervetulleita.


Järjestäjä

Ylistaron kappeliseurakunta

Katso myös

su 25.8. klo 11.00

YLISTARON muu tila

Pyhäkoulu

Tule sinäkin pyhikseen!
ma 26.8. klo 9.00

Peräseinäjoen kirkko

Aamurukoushetki

Aamurukoushetki kirkossa joka maanantaiaamu.
su 1.9. klo 11.00

YLISTARON muu tila

Pyhäkoulu

Tule sinäkin pyhikseen!