Yhteinen hyvä

su 27.10. kello 15.00

Yhteinen hyvä Kultavuoren seurakuntakoti

Omalla lähipiirillä, ystävillä, sosiaalisilla verkostoilla ja yhteiskunnan tuella on merkittävä sija hyvinvoinnille ja turvallisuuden tunteelle. Puhetta ja pohdintaa siitä, miten kuljemme rohkeasti eteenpäin yhteisöllisesti, toinen toistamme tukien.

Vieraana kansanedustaja Paula Risikko.

Jouppi, Jouppila, Kultavuori, Alakylä, Katajalaakson alueen vastuuryhmä ja alueen pappi Arja Peltoketo toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi läheltä ja kaukaa!

Honkakylän, Ojäjärvenkylän ja Lehtimäenkylän aluevastuuryhmä tekee tilaisuuteen retken. Kulku omilla autoilla ja tarjotaan kyytejä autottomille. Ilmoittautumiset retkelle viim. 20.10. Kari Latvamäelle, p. 050 529 3785.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Lähetyksen ja avioparitoiminnan pappi

Katso myös

su 1.12. klo 17.00

Kultavuoren pururata, kokoontuminen Ilmolantien varrella

Adventin kynttilähartaus Kultavuoren lenkkipolulla

Iki-ihana joulun odotuksen aika alkaa ensimmäisestä adventista ja alueemme asukkaiden perinteisestä lauluhetkestä Kultavuoren lenkkipolulla. Adventtikynttilät ja Alakylä-Seuran tarjoama glögi juhlistavat iltaa.
su 8.12. klo 14.00

Kultavuoren seurakuntakoti

Jouppi, Jouppila, Kultavuori, Alakylä, Katajalaakson alueen joulujuhla

Joulukuu on välillä joululaulun sanoin kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta. Ja lopulta joulu on valmiina meille Joulunlapsessa. Joulujuhlassa lauletaan joululauluja, nautitaan ohjapuuroa ja hiljennytään jouluhartauteen.