Joulukonsertti

ma 9.12. kello 18.00
Nurmon kirkko

Koko perheen rento ja viihdyttävä joulukonsertti

Pekka Laukkarinen Trio Joulun Tähti -konsertti
Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen lähtee jälleen joulukuussa trionsa kanssa kiertämään Joulun Tähti konsertteja. Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Konsertit ovat koko perheelle suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Joulun Tähdestä on tehty albumi vuonna 2012.

Pekka Laukkarinen on tullut eräänlaiseksi "sensaatioksi" alakoulukonserteillaan, joita on
Viimeisien vuosien aikana ollut jo lähes pari tuhatta ympäri Suomea. Kyseiset "Lempparikonsertit" ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia.Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Pekka on ollut yksi kysytyimmistä gospel-laulajista ja -lauluntekijöistä Suomessa. Hän on toiminut myös MTV Juniori -kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa ohjelma on ollut kaksi kertaa Kultainen Venla -ehdokkaana. Matti Laitinen on multi-instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon 2011 (paras etno-albumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide -yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta, Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyö
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Nurmontie 3
60550 Nurmo