Hääyö

to 20.2. kello 20.00
Lakeuden Risti

Save the date - Lakeuden Risti 20.2.2020 klo 20

Naimisiin vaivattomasti, mutta arvokkaasti. Tervetuloa myös kauempaa - vihittävien ei tarvitse olla Seinäjoen seurakunnan jäseniä.

Lakeuden Ristissä järjestetään torstaina 20. helmikuuta kello 20 alkaen tunnelmallinen Hääyö-tapahtuma, joka mahdollistaa pariskunnille ainutlaatuisen ja vaivattoman kirkollisen vihkimisen ilta-aikaan ilman suuria kustannuksia. Tilaisuus alkaa yhteisvihkimisellä, jonka jälkeen klo 20.30 alkaen on varattavissa puolen tunnin välein yksityisvihkimisiä.

Otathan mukaan puolisosi, sormukset, avioliiton esteettömyystodistuksen ja molempien henkilöllisyystodistukset. Aika vihkimiseen varataan etukäteen puhelimitse kirkkoherranvirastosta numerosta (06) 418 4901, virasto on avoinna ma-to klo 9-15, perjantaisin suljettu. Varaukset on avioliiton esteettömyyden tutkimista varten tehtävä viimeistään tiistaina 11.2.2020. Yksityistilaisuuksien parit voivat etukäteen ilmoittautuessaan neuvotella musiikkitoiveista. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille vieraineen täytekakkukahvit Seinäjoen seurakuntakeskuksessa. Vihkipari voi kutsua mukaan tilaisuuteen noin 10-15 läheistään. Paikalla tilaisuudessa on myös valokuvaaja vihkikuvien ottamista varten.

Lisätiedot: merja.lampila@evl.fi
Ilmoittautuminen: p. (06) 418 4901, Seinäjoen alueseurakunta, kirkkoherranvirasto


Hääyön tarina
Kaikkien aikojen ensimmäistä Hääyö-tapahtumaa vietettiin vuonna 2009 pääkaupunkiseudun vanhimmassa rakennuksessa, keskiaikaisessa Vantaan Pyhän Laurin kirkossa. Idean kirkollisten vihkimisten yöstä keksi Tikkurilan seurakunnan kappalainen Heikki Leppä. Hääyöstä tuli niin suosittu, että malli vaivattomasta, mutta tunnelmallisesta vihkitapahtumasta on sittemmin levinnyt muillekin paikkakunnille. Tämä Tikkurilan seurakunnan vuotuinen tapahtuma on nykyään myös rekisteröity tavaramerkki.


Ota yhteyttä

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset, verkkotyö, kriisityö, HeHu