Kesäpoika-20 leiri 1.-3.lk. pojille Honkiniemessä

ma 22.6. kello 09.30 - ke 24.6. kello 11.00
Honkiniemen leiri- ja kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

1.-3.-luokkalaisten poikien kesäleiri Honkiniemessä kutsuu ottamaan kesän haltuun hyvissä hommissa hyvässä seurassa.

Leirille lähdetää maanantaina juhannuksen jälkeen ja takaisin tullaan keskiviikkona. Kahden vuorokauden aikana hommaillaan monenlaista. Luvassa muun muassa peliä, leikkiä, askartelua ja tietysti myös saunaa, uintia ja yhdessä hiljentymistä. Leirin hinta on 32 €.

 

Leirille kuljetaan edestakaisin yhdessä bussilla. Bussi kulkee reittiä Ylistaron kirkko - Nurmon srk-koti - Lakeuden Risti - Peräseinäjoen srk-koti ja tullessa toisinpäin. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, että mistä hyppäät kyytiin.

 

Sisarusalennus
Sisarusalennus on -25% leirin hinnasta ja myönnetään, mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammi-toukokuu), kesä (kesä-heinäkuu) sekä syksy (elo-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee seurakunnan omissa leirikeskuksissa järjestettäviä leirejä (Ahonniemi, Lankari, Honkiniemi). Ensimnäinen sisaruksista maksaa täyden hinnan ja seuraavilla mahdolisuus alennukseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksu tulee olla hoidettuna ennen leirille lähtöä. Mikäli perutte osallistumisen, palautetaan leirimaksu vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta