Yhdessä sanoin ja sävelin

to 27.8. kello 18.30
Seinäjoen seurakuntakeskus

Loppuvuoden 2020 'Yhdessä sanoin ja sävelin' -illoissa Seinäjoen seurakuntakeskuksessa jatkuu koronapandemian takia keskeytynyt Apostolien tekojen opetussarja. Jokaisella illalla on oma aiheensa ja illan opetus muodostaa oman kokonaisuuden, joka liittyy Apostolien tekojen isoon teemaan "Ylösnousseen todistajina". Näin iltoihin voi hyvin osallistua, vaikka ei kaikkiin iltoihin mukaan tulisikaan. Opetuksesta vastaa Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen.

Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa. Tilaisuudet alkavat seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina torstai iltoina klo 18.30:

· 27.8. Paavalin kolmas lähetysmatka (Apt. 18:23 - 21:14)

· 24.9. Paavali viimeisen kerran Jerusalemissa (Apt. 21:15 - 23:22)

· 29.10. Paavalin kaksi vuotta Kesareassa (Apt. 23:23 - 26:32)

· 26.11. Paavalin matka Roomaan (Apt. 27 - 28:31)

Apostolien teoissa julistuksen keskipisteenä on ristiinnaulittu ja ylösnoussut, kuoleman voittanut Herra Jeesus Kristus. Apostolit julistivat armon ja totuuden sanomaa. He olivat yhtäältä arvossa pidettyjä ja toisaalta halveksittuja sekä vainottuja. Apostolit olivat valmiita kuolemaan Jeesuksen nimen tähden, koska Hän oli niin todellinen heidän elämässään. Jumalan voima vaikutti heikkojen ihmisten kautta. Jumalan valtakunta alkoi murtautua Jerusalemista koko maailmaan.

Apostolien aloittama työ jatkuu edelleen niin rakkaassa isänmaassamme kuin eri puolella maailmaa Jeesuksen käskyn mukaisesti ja hänen lupauksensa muistaen: "Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)

Opetuksen tarkoituksena on rohkaista elämään kristittynä tässä ajassa. Tavoitteena on Apostolien tekojen sanoman kautta innoittaa jokaista kuulijaa palvelemaan tässä ajassa omilla lahjoilla, omalla paikallaan ja oman persoonan kautta Jumalan valtakunnan työssä. Työssä, jota jokainen on kutsuttu tekemään yhdessä Elävän Jumalan ja toinen toistemme kanssa!

Raamattuopetus ja siihen liittyvä esirukoushetki päättyy noin klo 20.00. Tämän jälkeen on mahdollisuus saada henkilökohtaista esirukouspalvelua. Mukana Raili Kaataja, Pirjo Rautio ja muita rukoustiimiläisiä.

Olet sydämellisesti tervetullut!


Järjestäjä

Kansan Raamattuseura