Suvimusiikki-konsertti

la 31.7. klo 18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Adele Sauros, tenorisaksofoni ja huilu, ja Raoul Björkenheim, kitara.

Ylistaron Kaukolankylän jazzkerho ry järjestää konsertin yhteistyössä Seinäjoen seurakunnan kanssa. Konsertti on osa Seinäjoen seurakunnan järjestämää Suvimusiikki-konserttisarjaa. Konsertin tuottaa Vapaat äänet. Konserttia tukevat Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja Musiikin edistämissäätiö.

Konsertti kuullaan seurakuntasalissa. Huom. Liput 15 €. Ennakkovaraukset 050 5543964 tai ylistarojazz@outlook.com.

Raoul Björkenheim (s. 1956) on tehnyt uraa melko avantgardistisissa kokoonpanoissa. Häntä pidetään johtavana kokeellisen ja vapaan jazzin taitajana ja kehittäjänä. Björkenheimin monipuolisuutta kuvaa hyvin se, millaisissa kokoonpanoissa hän muun muassa on saanut soittaa: Edward Vesalan johtaman Sound & Furyn ja lyhytaikaisen Roommushklahnin riveissä, Sielun Veljien kanssa, UMO:ssa ja Avanti!:ssa sekä Tampereen kaupunginorkesterin kanssa. Hänen luotsaamansa Krakatau-yhtye on käsite.

Adele Sauros (s. 1990) on monipuolinen saksofonisti/puhallinsoittaja (tenorisaksofoni, sopraanosaksofoni, huilu) ja säveltäjä. Hän säveltää ja esittää omaa musiikkiaan aktiivisesti erilaisissa kokoonpanoissa. Keväällä 2014 hän on pitänyt muun muassa omaa klubiaan ravintola Allotriassa Helsingissä. Kolmena klubi-iltana on kuultu Adelen kolmea omaa yhtyettä sekä nimekkäitä vierailijoita. Opintoja hänellä on muun muassa Pop & Jazz-konservatoriosta ja Metropolian pop/jazz-musiikin koulutusohjelmasta. Tällä hetkellä hän opiskelee Hollannissa Groningenissa Prins Claus Conservatoiressa jossa hän tekee vuoden mittaista opiskelijavaihtoa. Adele Sauros vaikuttaa muun muassa Adele Sauros Quartet-, Katu Kaiku-, Tea For Two- ja Berlin Nun -yhtyeissä.

  • Musiikki Musiikki


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta