Yhdessä sanoin ja sävelin

to 31.3. klo 18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa. Kansan Raamattuseuran Yhdessä sanoin ja sävelin -illat 24.2, 31.3, 21.4, 25.8, 29.9, 27.10. ja 24.11.

Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa

Yhdessä sanoin ja sävelin -iltojen teemana Seinäjoella on alkuvuonna 2022 "Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa". Luennot pitää Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen. Luentosarja sisältää viisi osaa. Viimeinen luentosarjan osa pidetään elokuussa.

Luennot pidetään Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina torstai-iltoina: 24.2., 31.3., 21.4., 19.5. ja 25.8.2022. Tilaisuudet alkavat klo 18.30. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu alasalissa.

Jokainen ilta muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi hyvinkin tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Luennot nauhoitetaan ja niitä voi tilata Raili Kaatajalta.

Ilmestyskirjan sanomaa käydään läpi historiasta ja erityisesti Raamatun ilmoituksesta käsin. Kirja voi avautua ymmärrettävämmäksi Jeesuksen lopun aikaa käsittelevien puheiden ja Paavalin kirjeiden kautta.

Raamattuopetus ja siihen liittyvä esirukoushetki päättyy noin klo 20.00. Tämän jälkeen on mahdollisuus saada henkilökohtaista esirukouspalvelua. Mukana Raili Kaataja, Pirjo Rautio ja muita rukoustiimiläisiä.

Olet sydämellisesti tervetullut kuuntelemaan tulevaisuuteen liittyviä toivon näköaloja!

Ilmestyskirja (= Johanneksen ilmestys) on monille vaikeaselkoinen ja usein pelottavakin Raamatun kirja. Sen sanoma liittyy kuitenkin johdonmukaisesti Raamatun ilmoituksen kokonaisuuteen. Ilmestyskirjan ytimessä on Jumalan pelastavien tekojen loppuun saattaminen - kristillisen toivon päämäärän toteutuminen! Se kertoo Jeesuksesta, joka on jo voittanut. Ilmestyskirja raottaa myös tapahtumia, jotka tulevat vielä toteutumaan, kun Jumala vie vielä toteutumattomat pelastavat tekonsa ja oikeudenmukaiset tuomionsa päätökseen.

Erityisesti vainojen kohteena oleville kristityille Ilmestyskirja on ollut ja on rakas, koska se ydinsanoma on Jeesuksen ja hänen seuraajiensa lopullinen voitto. Ikuinen elämä Jumalan luomassa uudessa luomakunnassa, jossa ei ole enää kärsimystä, epäoikeudenmukaisuutta eikä kuolemaa, vaan iloa, rauhaa ja turvallisuutta. Kirjan sanoma rohkaisee tämän päivän kristittyjä tunnustamaan Jeesuksen nimeä, sekä kohtaamaan tulevaa turvallisin ja toivorikkain mielin.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä