Piirin kirkon messu, Huhtalan väen kutsukirkko

su 24.4. klo 13.00

Piirin kirkko (Sairaalan kirkko)

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Piirin kirkkoon! Löydät paikalle, kun tulet Huhtalantie 53 portista vanhalle sairaala-alueelle ja Seuralantietä noin 300 metriä eteenpäin.
Erityisesti tervetuloa Huhtalan alueen väki!

Jumalanpalveluksen toteuttavat Merja Lampila ja Johanna Ojala-Haapala sekä Huhtalan alueryhmän vastuunkantajat.

Huhtikuun alusta alkaen Piirin kirkossa (entinen sairaalan kirkko Törnävän sairaala-alueella) pidetään jälleen jumalanpalveluksia. Messulla on uusi alkamisajankohta, sunnuntaisin klo 13. Messuja toteutetaan yhteistyössä sairaalapappien, vapaaehtoisten kanttoreiden ja Seinäjoen alueseurakunnan pappien ja kanttoreiden sekä alueen seurakuntalaisten kanssa. Messut ovat olleet tauolla koronapandemian ajan.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen Piirin kirkon tunnelma! Piirin kirkko valmistui siunauskappeliksi vuonna 1950 ja vihittiin kirkoksi vuonna 1964. Sairaalapapit ovat pitäneet sairaalan kirkossa jumalanpalveluselämää ja hartauksia vuosikymmeniä, aluksi vain Törnävän sairaalan potilaille, mutta myöhemmin myös muille seurakuntalaisille. Kirkossa on tilaa noin 80 hengelle. Vuoden 2022 huhtikuun alusta alkaen Seinäjoen seurakunta vuokraa kirkon seurakunnan ja seurakuntalaisten käyttöön jumalanpalveluksia, hartauksia, konsertteja ja perhejuhlia varten. Tarkoitus on kehittää kirkkoon toimintaa, joka palvelee kasvavan alueen asukkaita nyt ja tulevaisuudessa.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta