Poikien ja tyttöjen kesäleiri 4.-6.lk. Ahonniemessä 6-8.7.2022

ke 6.7. klo 13.30

Ahonniemi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kesäinen kouluikäisten leiri 4.-6.lk. (vuosina 2009-2011 syntyneille) tytöille ja pojille Ahonniemessä. Leiriohjelmaan kuuluu naurua, laulua, uimista, saunomista, yhdessäoloa, askartelua, rasteilua - hiljentymistä unohtamatta.

Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse viimeistään viikolla 20. Tarkista siis, että sähköposti on oikein! Leirimaksu sisältää leirin ohjelman ja bussikuljetuksen. Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä/pysäkki.

HUOM! Lapsi voi osallistua yhdelle valitsemalleen kesäleirille, joko Ahonniemessä, Honkiniemessä tai Lankarissa. Näin leiripaikan saa mahdollisimman moni lapsi.

Seuraamme korona-ohjeita ja ilmoitamme heti jos niiden puitteissa tulee leiriin muutoksia.

Sisarusalennus
Sisarusalennus on -25% leirin hinnasta ja myönnetään, mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammi-toukokuu), kesä (kesä-heinäkuu) sekä syksy (elo-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee seurakunnan omissa leirikeskuksissa järjestettäviä leirejä (Ahonniemi, Lankari, Honkiniemi). Ensimnäinen sisaruksista maksaa täyden hinnan ja seuraavilla mahdollisuus alennukseen.

Lisätietoja leiristä saat: Riikka Niemi, riikka.niemi@evl.fi, 0400-875 929

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki

Vastuualue: Peräseinäjoen alue.