Yksin- ja yhteishuoltajien perheleiri

pe 5.8. klo 17.00

Honkiniemen leirikeskus, Ähtäri (Honkiniementie 150)

Vertaistuellinen perheleiri yksin- ja yhteishuoltajille

Seinäjoen seurakunta, Oivaltajat -hanke ja Yhden Vanhemman Perheiden Liitto järjestää yhteistyössä yksin- ja yhteishuoltajille perheleirin Ähtärin Honkiniemessä. Leirille järjestetään yhteiskuljetus bussilla. Lähtö pe 5.8. klo 17 Lakeuden Ristin parkkipaikalta. Paluu samaan paikkaan su 7.8. noin klo 13.15. Leirin hinta on 60€/perhe. Ilmoittautumiset ke 20.7. mennessä puh. 06 4184 901 (ruokavaliot). Mukaan mahtuu 8 perhettä. Kunta-alue on: Seinäjoki, Ilmajoki, Isokyrö, Kurikka, Kauhava ja Lapua.

Leirillä on hauskaa tekemistä yhdessä perheiden kanssa ja myös hieman eriytettynä vanhemmille oma keskustelutuokio ohjaajien kanssa. Lastenhoidosta vastaavat kaksi leirimummaa.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta, Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Diakoni
Seinäjoen alueseurakunta
Diakonia
Ala-Kuljun katu 1C
60100 Seinäjoki

Mielenterveystyö, perhetyö, näkövammaistyö ja yhteisvastuukeräys. Jouppi – Alakylä – Katajalaakso – Huhtala – Niemistönmaa.


Seijan työvastuisiin kuuluvat yleisen ja yhteisen diakoniatyön lisäksi mielenterveystyö, perhetyö, erityisesti yksinhuoltajien parissa tehtävä työ, näkövammaistyö ja yhteisvastuukeräys. Seijan lähiövastuualue on: Joupin - Alakylän -Katajalaakson -Huhtalan ja Niemistönmaan lähiöissä ja kylillä.