Poikien syysleiri 4.-6. lk Lankarissa 30.9.-1.10.2022

pe 30.9. klo 17.00 – la 1.10. klo 15.00

Lankarin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Syksyinen poikaleiri Lankarissa. Leirillä ulkoilua, askartelua, rasteilua, leikkiä, laulua, naurua ja yhdessä hiljentymistä.

Syksyinen poikaleiri 4.-6. -luokkalaisille pojille Lankarissa. Leiriohjelmaan kuuluu naurua, laulua, yhdessäoloa, askartelua, rasteilua - hiljentymistä unohtamatta.

Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen leiriajankohtaa. Tarkista siis, että sähköposti on oikein! Leirimaksu sisältää leirin ohjelman ja bussikuljetuksen. Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä/pysäkki. Lue leirikirje tarkkaan, bussin aikataulut voivat tarkentua kun tiedetään, miltä kaikilta pysäkeiltä leiriläisiä nousee kyytiin.

HUOM! Lapsi voi osallistua yhdelle valitsemalleen syysleirille, joko Ahonniemessä, Honkiniemessä tai Lankarissa. Näin leiripaikan saa mahdollisimman moni lapsi.

Sisarusalennus
Sisarusalennus on -25% leirin hinnasta ja myönnetään, mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammi-toukokuu), kesä (kesä-heinäkuu) sekä syksy (elo-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee seurakunnan omissa leirikeskuksissa järjestettäviä leirejä (Ahonniemi, Lankari, Honkiniemi). Ensimmäinen sisaruksista maksaa täyden hinnan ja seuraavilla mahdollisuus alennukseen.

Lisätietoja leiristä saat: Kirsi Martikkala, 050 345 9346 / kirsi.martikkala@evl.fi

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Ojelmistontie 7
60550 Nurmo

Vastuualue: Nurmon alue.