Tyttöjen syysleiri 1.-3.lk. Honkiniemessä 1-2.10.2022

la 1.10. klo 9.00

Honkiniemi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Syksyinen tyttöleiri Honkiniemessä. Leirillä ulkoilua, askartelua, rasteilua, saunomista, leikkiä, laulua, naurua ja yhdessä hiljentymistä.

Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen leiriajankohtaa. Tarkista siis, että sähköposti on oikein! Leirimaksu sisältää leirin ohjelman ja bussikuljetuksen. Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä/pysäkki.
Lue leirikirje tarkkaan, bussin aikataulut voivat tarkentua kun tiedetään, miltä kaikilta pysäkeiltä leiriläisiä nousee kyytiin.

HUOM! Lapsi voi osallistua yhdelle valitsemalleen syysleirille, joko Ahonniemessä, Honkiniemessä tai Lankarissa. Näin leiripaikan saa mahdollisimman moni lapsi.


Sisarusalennus
Sisarusalennus on -25% leirin hinnasta ja myönnetään, mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammi-toukokuu), kesä (kesä-heinäkuu) sekä syksy (elo-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee seurakunnan omissa leirikeskuksissa järjestettäviä leirejä (Ahonniemi, Lankari, Honkiniemi). Ensimmäinen sisaruksista maksaa täyden hinnan ja seuraavilla mahdollisuus alennukseen.

Lisätietoja leiristä saat: Sari Mäkelä sari.k.makela@evl.fi 050 - 339 2893

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki

Vastuualue: Kanta-Seinäjoen alue.